in

Deze 4 families en bedrijven domineren en regeren de hele financiële wereld.

Gelukkig beginnen steeds meer mensen zich te realiseren dat er een aantal families en bedrijven zijn die de wereld domineren.

Vergeet de politieke intriges, de conflicten, de revoluties en de oorlogen. Het is niet puur toeval. Alles is al lange tijd geleden gepland. Sommigen noemen het een complottheorie of een Nieuwe Wereldorde.

Om de huidige politieke en economische gebeurtenissen te kunnen begrijpen is het essentieel om naar de kleine groep families te kijken die de afgelopen eeuwen veel rijkdom en macht heeft vergaard.
We spreken hier over zo'n zes, acht of misschien dertien families die de wereld domineren en controleren.

– In New York hebben we Goldman Sachs, de , de Lazards, de Loebs, deKuhns en de Lehmans.
– In Parijs en de Rothschilds, de Warburgs
– Uit Hamburg en de familie van Baron Israel Moses Sieff.

Veel van u hebben ongetwijfeld wel gehoord van de Groep, de Illuminati of de Trilaterale Commissie (TLC). Maar welke families domineren de wereld en hebben controle over landen en internationale organisaties als de Verenigde Naties, de  en het Internationaal Monetair Fonds (IMF)?

Lees de rest met nog meer informatie verder hier


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Zo creëert Amerika een storm

Illegaal: EU-parlementariërs financieren extra privépensioen met belastinggelden