in ,

Dit is de NWO en iedereen werkt er aan mee!

4609550305 5a70e866c7 NWO1

De Nieuwe Wereld Orde(NWO) is een onderwerp dat veel wordt besproken op alle nieuwe media sites. Wat dat betreft zijn wij geen uitzondering, zoals u kon lezen in ons artikel over de uitgelekte NWO agenda uit 1969. Wat echter wel afwijkt is mijn eigen kijk op de NWO, en hoe wij allemaal ons steentje bijdragen deze te realiseren.

Totstandkoming van de NWO

De New World Order zal bestaan uit een wereldregering en een wereld religie en als laatste een wereldmunt. Daarover zijn alle bronnen die over de NWO berichten het wel eens. Dat betekend dus dat alle neuzen een kant op moeten en dat zagen we allereest gebeuren in Irak, later in Libië en Malie. Deze zijn allemaal voorzien van ons merk “demoncratie”en in wezen onder ons beheer. Ja ik weet het ISIS sputtert nog wat tegen, en Iran ook maar dat is zo opgelost. Obama plant ten tijde van dit schrijven al weer luchtaanvallen op Irak om ISIS terug het stenen tijdperk in te bombarderen en Iran? Ach die vegen we later wel van de kaart. Nee het echte probleem is het opstandige Rusland van Vladimir Putin en natuurlijk China, maar waar we van China redelijkerwijs aan kunnen nemen dat die mee zal gaan spelen met de winnaar kunnen we datzelfde niet zeggen over Rusland en dus maken we die de boze pier, de ultieme vijand waar vrijwel iedereen achter zal gaan staan om te elimineren. Rusland is immers een van de aanjager s van de BRICS bank, een van de laatse serieuze bedreigingen voor de NWO en het bemoeit zich met ons gestichel in Oekraïne  Wanneer Rusland of van de kaart is geveegd of zo economisch ingestort dat het wel mee moet gaan met de NWO volgt de rest van de (nog) vrije wereld vanzelf.

Kortom, met het vernietigen van Rusland as we know it komt er een wereldregering en deze zal ontstaan vanuit de NAVO die nu al voorbereidingen treft om die rol te vervullen. Wat rest is religie.

Voorbereiding

De voorbereidingen voor de nieuwe wereld orde zijn in volle gang. Zo registreert onze overheid alles wat maar te registreren is: Vingerafdrukken in uw paspoort, EPD, GBA en meer van dat fraais. Het nummer van het beest is reeds lang in werking in de vorm van de ID kaart, zonder welke u niet zult werken in dit land. En om het af te maken is de VS volop bezig de RFID chip implantaten in te voeren.

Wat zegt u? Hoogste tijd voor actie, of blijven wij toekijken hoe de NWO vorm krijgt?

Lees de rest via World Unity.

Foto via farfromthepicture cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7704908148 200c96553a eu babel1

De EU als ‘Vredestichter’

8534935128 a65029df41 uitkeringen1

Fijn, participeren : Strop van honderd miljoen om uitkeringen richting Marokko