in ,

DMX heeft paar dagen voor hartaanval het Covid-vaccin gekregen – familie zegt GEEN DRUGS!

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Raplegende DMX, echte naam Earl Simmons, bevindt zich momenteel op de IC na een zware hartaanval. Vroege rapporten speculeerden dat de toestand van DMX mogelijk veroorzaakt was door een vermeende overdosis drugs.

Maar MTO News sprak met een lid van de familie Simmons die gelooft dat het GEEN medicijnen waren die de hartaanval veroorzaakten.

In een EXCLUSIEF interview sprak MTO News met DMX ‘familielid die ons vertelde dat de rapper het COVID-vaccin ongeveer een week voordat hij aan de hartaanval leed, had gekregen.

DMX’s familielid vertelde MTO News, “[DMX] kreeg het vaccin toen ze het openden voor 50-plussers. Hij kreeg het zodat hij kon gaan reizen en optreden, dat soort dingen.”

De staat New York stelde half maart de COVID-19-vaccinaties open voor 50-plussers.

En het familielid vermoedt dat een DMX-hartaanval een reactie op het vaccin had kunnen zijn. Het familielid legde uit: “Iedereen [in het nieuws] blijft maar zeggen dat [DMX] een overdosis drugs heeft gehad. Hoe weten ze dat. Ik zit in de familie en geen dokter heeft me iets verteld over een overdosis.”

Het familielid is WOEDEND over de speculatie rond DMX-drugsgebruik. Ze vertelde MTO News: “Ja, hij had problemen met drugs in het verleden. Maar niemand weet dat hij een OD had. Het is verdraaid dat het zo wordt gerapporteerd.”

Ze vertelde MTO News dat zij – en de familie – overweegt juridische stappen te ondernemen tegen nieuwspublicaties die voortijdig concluderen dat DMX een overdosis drugs heeft gehad.

Maar wat duidelijk is – volgens het familielid – is dat DMX het Covid-vaccin wel heeft ingenomen.

De rouwende verwanten legden uit: “Hij nam dat vaccin en hij kreeg een hartaanval. Ik zeg niet dat het vaccin het deed, maar hij heeft nog nooit een hartaanval gehad.”

Meer dan 167 miljoen doses COVID-19-vaccins werden in de Verenigde Staten toegediend van 14 december 2020 tot en met 5 april 2021. Gedurende deze tijd ontving de CDC slechts 2.794 meldingen van overlijden onder mensen die een COVID-19-vaccin kregen.

Lees verder bij de bron: MTO News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
griep

Wat is dat toch, waarom blijven we prikken totdat we erbij neervallen?

EjMQl5vXYAEiRJR

Creepy Joe Biden is een stuk griezeliger geworden, maar wat is het?