in , ,

Wat is dat toch, waarom blijven we prikken totdat we erbij neervallen?

We hebben te maken met een gevaarlijke pandemie die zo bedreigend is dat je moet testen om te kijken of je het hebt. 

Sinds deze pandemie is gelanceerd kennen we nog maar één motto in dit land en dat is letterlijk prikken totdat mensen erbij neervallen.

Het lijkt er niet op dat de collectieve waanzin waar wij mee te maken hebben op het punt staat om te stoppen.

Nog is de hypnose voor de meesten te sterk en zijn zij niet in staat om te zien wat er gebeurt.

Zo kunnen zij niet zien dat de griep is vervangen door en zoals bekend is de griep alleen soms gevaarlijk voor de niet al te gezonde ouderen of mensen die veel farmaceutische medicijnen slikken. Precies hetzelfde gaat ook op voor covid-19, de nieuwe griep.

Als je bewijs wilt dat de griep is vervangen door covid-19 kijk dan even naar het volgende overzichtje van de Wereldgezondheidsorganisatie. Op het moment dat het ten tonele verschijnt is de griep weg. Foetsie, heeft ooit bestaan, maar nu niet meer. (Voorgaande link leidt naar het artikel waar dit grafiekje duidelijker zichtbaar is.)

covid-19 is griep

Aangezien de bevolking bovenstaande nog steeds niet door schijnt te hebben gaan ze massaal in de rij staan voor experimentele .

Gezonde jonge mensen laten zich inspuiten met troep en worden dan ook prompt ziek.

Tweederde van de zorgmedewerkers die deelnamen aan een onderzoek naar bijwerkingen, kreeg een dag na inenting met AstraZeneca te maken met griepsymptomen. Bij veel mensen waren die symptomen zo fiks dat ze niet konden werken. De negatieve berichten over AstraZeneca komen ongelegen nu de vaccinatiecampagne toch al zo moeizaam verloopt.

Niets in de mainstreammedia (MSM) over hoe dom die mensen zijn om toch die te nemen, maar wel melding maken van het feit dat die zieke mensen ongelegen komen.

De negatieve berichten over AstraZeneca komen ongelegen in een vaccinatiecampagne die toch al moeizaam verloopt. 

Feit is dat die mensen helemaal niet ziek geworden waren als ze uit die buurt van die prik gebleven waren. Feit is dat die mensen zich nergens zorgen over hoeven maken, want als ze een beetje gezond eten en misschien wat vitamines of supplementen nemen, dan hebben ze totaal niets te vrezen van de griep.

En ieder keer opnieuw worden alle bijwerkingen gebagatelliseerd en is er maar één ding dat telt en dat is de complete (ereld)bevolking letterlijk lek prikken.

Dat er dan doden vallen is hoogst irritant volgens de MSM, want in plaats van stoppen met AstraZeneca omdat er doden zijn gevallen moeten we doorprikken.

Ook andere experts hebben kritiek op de prikstop. ,,Je kunt wel stoppen met vaccineren vanwege een heel klein risico, maar vervolgens is het gevaar voor de veel groter. Al die ongevaccineerde mensen lopen een groter risico op Covid”, stelde Hugo ten Cate, hoogleraar Klinische Trombose aan het Maastricht UMC, in diverse media. De experts voelen zich ook gepasseerd: het ministerie heeft hen niet om advies gevraagd. Ze vermoeden dat het vooral een politieke beslissing is geweest ‘uit angst dat de anders een lakse houding wordt verweten’.

Waar ze natuurlijk met geen woord over reppen is dat er in de Europese database van bijwerkingen inmiddels al 133.310 gevallen staan vermeld van alleen al AstraZeneca. Van al die gevallen waaronder ook sterfgevallen is 75 procent vrouw.

Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

bijwerkingen astrazeneca

Hoe het is gesteld met andere vaccins kan je goed zien in de volgende grafiek. Vanaf januari schieten de meldingen letterlijk als een de lucht in.

Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

bijwerkingen coronavaccin

Het zijn vooral normale gezonde vrouwen die het AstraZeneca vaccin niet overleven.

leraren dood italie na astrazeneca vaccin

En nog steeds is er Marion Koopmans.

Marion Koopmans, hoogleraar virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam, relativeert het risico op het krijgen van een bloedstolsel na vaccinatie. ,,De kans op trombose na een vaccinatie met AstraZeneca zit tussen de kans op overlijden door een aanval door een hond en de kans op overlijden door de bliksem in”, meldde zij tijdens Pasen op Twitter.

Wij stellen voor volgende week Marion Koopmans te vaccineren met het AstraZeneca vaccin.

Eerst werd uiteraard ontkend dat ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waterstof: de volgende grote “hernieuwbare” energie-hoax na de wind- en zonne-energie?

DMX heeft paar dagen voor hartaanval het Covid-vaccin gekregen – familie zegt GEEN DRUGS!