in , , , , ,

Doofpot hoe werkt dat? Aanslag Heidelberg: Getuigen zien Afrikaan, maar politie noemt dader een Duitser

In wat de zoveelste ‘car ’ aanslag lijkt te zijn geweest is een onbekende man in Heidelberg op voetgangers ingereden. Daarbij raakten drie mensen gewond, van wie één zeer ernstig.

De met een mes bewapende dader vluchtte vervolgens, maar kon al snel door de politie worden ingesloten. Toen hij zich weigerde over te geven, werd hij met één schot uitgeschakeld (2), waarna hij zwaargewond naar het werd vervoerd.

De Rhein-Neckar Zeitung bericht als enige dat de dader volgens getuigen een Afrikaan (‘Südlander’) was, maar de politie heeft het zoals we inmiddels gewend zijn over een ‘Duitser’ met ‘psychische problemen’ en ontkent dat het een terreuraanslag was, maar slechts een ‘Amoklauf’.

Ondanks het feit dat het opnieuw om een ‘Einzeltäter’ zou gaan, rukte de politie massaal en bewapend met machinegeweren uit om de straten rond het ‘ongeluk’ af te sluiten.

Een vrouw die aan een agent vroeg of het om geweld ging, kreeg als antwoord ‘meer dan dat’, wat een sterke aanwijzing is dat van meet af aan bekend was dat het om een aanslag gaat. (4)

Volgens bondskanselier Angela en paus Franciscus bestaat islamitische terreur echter niet, en ‘dus’ kan de aanslagpleger in Heidelberg onmogelijk een asielzoeker met religieuze motieven zijn geweest. Vooral sinds vorig jaar zijn de Duitse media en politie streng door Berlijn geïnstrueerd om de misdaad- en terreurexplosie als gevolg van het binnenlaten van minimaal 1,5 miljoen moslims te verzwijgen of te bagatelliseren.

Daarbij worden regelmatig klinkende namen van daders heel -correct vervangen door Duitse namen. Gezien de reactie van de autoriteiten vandaag zou dat ook bij dit ‘ongeluk’ kunnen gaan gebeuren.

De politie heeft het al over een ‘jonge Duitse student’ die ‘psychisch labiel’ zou zijn geweest.

Bronnen:

(1) Rhein Neckar Zeitung
(2) YouTube (schot te horen, agenten te zien, maar de dader niet)
(3) PI-News
(4) Morgenweb
(5) Sputnik News

Lees de rest verder bij de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe de bankiers- elite geld hoofdzakelijk voor zichzelf creëert en ons ervoor laat betalen

Slimme meter onthult intieme details privéleven!