in , ,

Door beleid Rutte? : Honderden raadsleden overwegen te stoppen vanwege bedreiging

Zeven procent van de raadsleden overweegt te stoppen vanwege de manier waarop bestuur en raad worden bejegend. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van Raadslid.Nu, de vereniging voor raadsleden.

Twaalf procent van de raadsleden twijfelt of ze zichzelf beschikbaar stellen voor een nieuwe periode.

 

Raadslid.Nu heeft het onderzoek laten uitvoeren omdat er de laatste maanden veel commotie is over de opvang van . Het blijkt dat 7 procent van de raadsleden de laatste maanden zelf met bedreigingen te maken heeft gehad.

Vooral als de bedreigingen invloed hebben op het privéleven van het raadslid wordt een grens bereikt. Ook fysieke bedreigingen zorgen ervoor dat raadsleden overwegen te stoppen met hun werk.

Opvallend is dat 40 procent van de bedreigingen in het gezicht van het raadslid werden gedaan. Dat is iets minder dan de 47 procent die via wordt geuit. De rest van de bedreigingen bereikte de raadsleden via telefoon, mail of post.

 

 

Lees verder bij de Bron: NOS

Door het beleid van worden de mensjes waarschijnlijk steeds bozer aangezien ze steeds meer in de shit komen te zitten…. Neem ook daarbij het  en bedrieg van de Ministers die er nog zitten of inmiddels al zijn afgetreden.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig, inflatie afhankelijk van de thuiszorg: Inflatie januari lager door prijsontwikkeling thuiszorg

Politiestaat: Wijkagent mag mensen opzoeken na protesteren op sociale media