in , , , , ,

Daar komt 2G systeem aan: ‘ZE GAAN TESTEN ONMOGELIJK MAKEN VOOR QR-CODE!’

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft gereageerd op de uitgelekte coronaplannen van het kabinet. Zoals je van hem zou verwachten is hij woedend. En bijna radeloos.

Want hij ziet een buitengewoon problematische verandering aankomen: het testen om een QR-code te krijgen komt te vervallen, stelt hij.

Als dat zo is komt totale vaccinatiedwang dus wéér een reuzesprong dichterbij.

Vandaag werd bekend dat het kabinet de QR-code meer, meer, meer wil gaan gebruiken. Om de sportschool in te komen. Mogelijk zelfs om naar het werk te gaan.

De coronatoegangspas – die terecht ook wel de Apartheidspas wordt genoemd – gaat steeds vaker ingezet worden. Zogenaamd om “de besmettingscijfers” te beperken, maar dat is natuurlijk je reinste flauwekul.

Gevaccineerden die ziek zijn krijgen immers een groene code, terwijl ze a) wel degelijk besmet zijn en b) ook anderen kunnen besmetten.

Thierry Baudet: ‘Ze gaan testen afschaffen’

Hoe dan ook, Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ziet nóg een reden om zich hier enorm druk om te maken. Want het heeft er volgens hem alle schijn van dat ze testen voor toegang én voor het verkrijgen van een geldige QR-code gaan afschaffen. Weg ermee.

Alleen nog als je officieel hersteld bent van het coronavirus óf gevaccineerd mag je daar naartoe waar ze je QR willen zien, stelt hij.

Ongevaccineerden wordt het leven op die manier nóg onmogelijker gemaakt.

De Telegraaf bericht dit:

Het demissionaire kabinet kiest er nog niet voor om maatregelen alleen te laten gelden voor wie niet is gevaccineerd, bijvoorbeeld door de om te testen uit de coronapas te halen. In de Kamer is daar geen meerderheid voor.

Met andere woorden, de krant ontkent dus dat dit het plan is.

Maar de paragraaf gaat verder (wat betreft vergaande maatregelen en veranderingen van de huidige situatie): …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Begrafenissen stijgen met 15%, crematies met 10% in 2021 vergeleken met 2020 toen er geen “covid-19 vaccins” waren

EU database 1634405015

Steeds wettelozer: Defensie ging door met op grote schaal data van burgers verzamelen, want “maatschappelijke onrust”