in

Door de Nationale Postcode Loterij gesponsorde genderactivisten en de GGD indoctrineren basisschoolkids: ‘Je wordt niet als jongetje geboren, maar krijgt gender aangewezen!’

Diversity Classroom School Lesson  - ooceey / Pixabay
ooceey / Pixabay

Wat is dit voor enorme gekkigheid in ons land? Het kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers en de GGD gaan deze week basisschoolleerlingen indoctrineren over seksualiteit. Zo krijgen de jonge leerlingen onder meer te horen dat je niet geboren wordt als jongetje of als meisje, maar dat je een gender toegewezen krijgt door je ouders en de bredere maatschappij. Dit is een grof schandaal.

Socioloog Elise van Hoek zegt het tegen De Telegraaf belachelijk te vinden wat Rutgers en de GGD leerlingen proberen wijs te maken.

“Met een gezonde ontwikkeling heeft dit niets te maken,” zegt ze natuurlijk volkomen terecht.

Want wat de leerlingen wordt aangepraat is ronduit misselijkmakend. Juist op de leeftijd dat ze goede, objectieve informatie zouden moeten krijgen worden ze geïndoctrineerd met totale genderwaanzin.

Rutgers en de GGD doen bewust hun best om de zogenaamde “heteroseksuele norm” los te laten. En, oh ja, iets met diversiteit te door te duwen.

Ze hebben er zelfs een ‘hip’ educatief middel voor gevonden. Op basis van de ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

En welke organisatie financiert die immorele club? De Nationale Postcode Loterij!

Rutgers werd tot 2002 gesubsidieerd door de overheid. Toen zette de organisatie zich nog voornamelijk in voor laagdrempelige toegang tot anticonceptie, veilige abortus en het voorkomen van seksueel geweld.

De toenmalige regering zette uiteindelijk de subsidie stop en de Postcode Loterij is direct voor die organisatie in de bres gesprongen. Sindsdien hebben ze die organisatie en haar activiteiten met ruim 28,2 miljoen euro gesteund!

Forum voor Democratie waarschuwde er al eerder voor, met deze video:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2885321598 27039ed2d3 South Stream pipe1

Oorlog om NORDStream-2-gaspijpleiding: Alle Rusland-NAVO contact afgebroken, botsingen in Oost-Oekraïne

6050bc6885f54020267f4a96

Nu leggen ook Duitse wetenschappers een link tussen AstraZeneca-vaccin en trombose