in , ,

Stuur de vervuilende plastic SPAM van Postcode Loterij gewoon Retour Afzender

15676075 1175135892606942 3349999974992548434 o

Winkeliers krijgen een boete van honderden euro's wanneer ze hun klanten een plastic zakje meegeven. Maar de Postcode Loterij van salonsocialist en multimiljonair Boudewijn Poelmann mag zijn vierkleurendruk vervuiling steeds in de brievenbus blijven dumpen.

De doelen die zijn Postcode Loterij steunt zijn op zijn best dubieus te noemen. Alles dat liegt en bedriegt ten koste van normale werkende mensen, de Postcode Loterij stopt ze toe.

15578028_1175135895940275_3658475127889207846_o

Ze sponsoren bijvoorbeeld de clubs die zichzelf met subsidies verrijken en die de windturbines bij je in de achtertuin zetten met misbruik van overheidsmacht.

Je kunt Boudewijn Poelmann van de Postcode Loterij zien als de Faust van Goethe en eerder Christopher Marlowe. In ruil voor het grote geld en wereldlijke roem je ziel verkopen. Dankzij de loterij-miljoenen zijn ook ooit sjieke en relatief integere clubs als Natuurmonumenten voor het grote geld gevallen. Zij verkochten hun ziel.

De Postcode Loterij is zo'n typische club uit het Amsterdamse parallelle koffiebar-universum van of erger, dat de neiging heeft om alles te sponsoren dat net zo hypocriet en leugenachtig is als de salonsocialist Boudewijn Poelmann zelf.

Voor 'het milieu' sponsort de Postcode Loterij een groene tas zwerfvuil met kikkerplaatje en WWF-logo

Voor ‘het ' sponsort de Postcode Loterij een groene tas zwerfvuil met kikkerplaatje en WWF-logo

Soort sponsort soort.

Poelmann gaat er ook prat op dat hij maatjes is met de verkrachter Bill Clinton. Hij sponsorde ook de Clinton Foundation. Dat soort mensen dus.

Met uw lot speelt Poelmann voor God, en zoals Quote al eens beschreef is Poelmann gewoon een naar mens en cynische Macchiavellist die van uw hebzucht misbruik wil maken voor zijn eigen politieke doelen. Een mens met een hoog ‘Sla Mij'-gehalte.

Boudewijn Poelmann, er zijn hogere waarden dan dat stomme kutgeld

Boudewijn Poelmann, er zijn hogere waarden dan dat stomme kutgeld

En zo dus: de Postcode Loterij. Een symbool voor de demoralisering van waar geld geld geld geld geld, het hoogste goed werd.

Er zijn veel hogere waarden dan dat stomme rotgeld: de Liefde met grote L bijvoorbeeld. Weet dat elke dag je laatste kan zijn en eerbiedig daarom het Leven. Stel je voor dat je sterft graaiend in een geldzak met de eurotekens in je ogen.

....voor het milieu, plastic afval met dierenplaatjes voor het geldgeile Wereld Natuur Fonds, het groene vernis van multinationals

….voor het milieu, plastic afval met dierenplaatjes voor het geldgeile Wereld Natuur Fonds, het groene vernis van multinationals

Daarom, zet het liedje van Elvis op en verricht een goede daad: Return to Sender. Overlaad die hypocriete koffiebar-idealisten van de PvdA of erger met hun eigen rotzooi tot ze er zelf in omkomen. Als Boudewijn Poelmann zijn laatste adem uitblaast kijkt hij terug op een leugenachtig, corrupt en zinloos leven. Bij zulke mensen, daar wil je gewoon niet bij horen.

Het is nog niet te laat Boudewijn om daar iets aan te veranderen. Bied je excuses aan bij alle boeren, vissers, werkende mensen van Nederland die je door sponsoring van je pestclubs zoveel negatieve energie bezorgt. Ga door het stof en verneder je voor ons aangezicht.

Update
Zelfs NRC Damesblad begint door te krijgen dat het Goede Doel vooral voor zichzelf opereert, aldus econoom Kelly Liket:

„Als zij als doelstelling zouden hebben om maximaal goed te doen, zouden ze misschien wel tweeduizend keer zo effectief kunnen zijn. Met hun honderden miljoenen zouden zij er net zoals Bill Gates voor kunnen kiezen om te proberen een de wereld uit te krijgen. Pokken uitroeien heeft minder dan 300 miljoen euro gekost. Maar het doel dat de Postcode Loterij heeft gekozen is niet maximaal goed doen voor zo veel mogelijk mensen. Zij stellen zichzelf als doel de goededoelensector gezond te houden – de séctor.

Lees verder via de Bron: Climategate.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
merkel to erdogan

Wat een timing: Europese Commissie wil meer vrijhandel met Turkije

hackers

Amerikanen geloven niet dat de Russen hun verkiezing gehakt hebben