in ,

Oorlog om NORDStream-2-gaspijpleiding: Alle Rusland-NAVO contact afgebroken, botsingen in Oost-Oekraïne

2885321598 27039ed2d3 South Stream pipe1

Alle contacten tussen Rusland en de NAVO waren vandaag plotseling en volledig verbroken, slechts enkele uren nadat de Verenigde Staten alle entiteiten die aan de NORDStream-2-pijpleiding werkten ‘hadden gewaarschuwd’ om ‘onmiddellijk al het werk op te geven of te maken krijgen met economische sancties van de VS’.

De NORDStream-2 is een gasleiding in aanbouw om aardgas vanuit Rusland aan Europa te leveren.

De Nord Stream 2-pijpleiding ZOU aardgas naar de Europese Unie hebben getransporteerd om de voorzieningszekerheid te verbeteren, klimaatdoelstellingen te ondersteunen en de interne energiemarkt te versterken.

De binnenlandse gasproductie van de EU neemt snel af. Om aan de vraag te voldoen, heeft de EU betrouwbare, betaalbare en duurzame nieuwe gasvoorraden nodig. De Nord Stream 2-pijpleiding zou hiervoor hebben gezorgd door gas uit ‘s werelds grootste reserves in Rusland naar de interne markt van de EU te transporteren.

Maar Nord Stream 2 stelt eurokopers in staat om het door SOROS veroorzaakte knelpunt in Oekraïne te omzeilen.

De VS hebben een verklaring afgegeven waarin staat:

“Zoals meerdere Amerikaanse regeringen duidelijk hebben gemaakt, is deze pijplijn een Russisch geopolitiek project dat bedoeld is om Europa te verdelen en de Europese energiezekerheid te verzwakken. De sanctiewetgeving die het Congres in 2019 heeft aangenomen en in 2020 is uitgebreid, heeft aanzienlijke steun van een tweeledige meerderheid in het Congres, “voegde hij eraan toe, en zei dat de regering zich ertoe verbindt de wetgeving na te leven”

Binnen letterlijk drie uur nadat de VS deze verklaring aflegden en iedereen vertelde het werk aan de NORDStream-2-pijpleiding te ‘staken’, verbrak Rusland alle contacten met de NAVO en verbrak een Russische onderzeeër uit de Kilo-klasse voor de kust van Libanon. Israël (verhaal  HIER ).

Gisteren veroorzaakte de (onwettige) president Joe Biden natuurlijk diplomatiek furore toen hij de Russische president Poetin verwees als een “moordenaar” die “geen ziel” heeft – waarna Rusland zijn ambassadeur in de Verenigde Staten terughaalde voor overleg. Het ministerie van Buitenlandse Zaken sprak de hoop uit om de “onomkeerbare verslechtering” van de betrekkingen tussen de VS en Rusland te veranderen (Verhaal  hier )

UPDATE 16:33 EDT –

Er komen nu berichten binnen over  “hevige botsingen”  tussen het Oekraïense leger en troepen uit de door Rusland begunstigde afgescheiden staten Loehansk en Donetsk.   Er wordt gezegd dat er “intense”  veldslagen woeden in het oosten van Oekraïne.

Lees verder bij de bron: The Blogging Hounds

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
de leugen waarin wij leven the l e1607644172730

Moet zien! Hoe ons leven een leugen is uitleg-video: De waarheid van ons huidige systeem en de great reset

Diversity Classroom School Lesson  - ooceey / Pixabay

Door de Nationale Postcode Loterij gesponsorde genderactivisten en de GGD indoctrineren basisschoolkids: ‘Je wordt niet als jongetje geboren, maar krijgt gender aangewezen!’