in ,

Duitse Documenten tonen aan: Het CDC liegt over Ebola

bilderbers ebola1

Met het Center of Disease Controls woorden nu gefileert voor onze ogen, treed een expert groep Duitse artsen in de publiciteit om te waarschuwen dat het niet de verteld over hoe kan worden overgedragen van de ene persoon naar de andere. Dit schokkende nieuws wordt gedeeld in het onlangs vrijgegeven verslag hieronder van KafkaWinstonWorld.

Nu Amerika naar het schijnt Ebola op grote schaal het land in importeert als dit Susan Duclos verhaal via John Moore juist is, (hierin leren we van John's bronnen dat Ebola zich in de VS nu heeft verspreid naar 9 staten en is een totale media black-out hieromtrent!), Hoe lang zal het duren totdat een medische noodtoestand in heel Amerika wordt afgeroepen en alternatieve nieuwssites op zwart worden gezet wanneer ze iets anders dan de ‘officiële regeringspropaganda' publiceren? In Liberia, mogen op dit moment ALLEEN de door de overheid goedgekeurde verhalen over Ebola worden gepubliceerd! De VS volgt?

video is verwijderd

Een groep Duitse artsen hebben in een peer-reviewed medisch tijdschrift artikel, gepubliceerd door Oxford University Press een belangrijke veronderstelling over het Ebola-virus, herhaaldelijk betoogd door Dr Thomas Frieden, directeur van de Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta onderuit gehaald.

De onderzoekers vonden uit dat een die geen symptomen van de vertoond nog steeds het virus kunnen overbrengen. Ebola kan dan nog steeds door de lucht in de vorm van druppeltjes met het virus, veroorzaakt door een nies of hoest aan een andere persoon worden overgedragen.

WND meldde woensdag dat in Liberia nu wordt voorkomen dat journalisten verslag doen van de Ebola-gerelateerde verhalen van gezondheidscentra in het land, tenzij ze schriftelijke toestemming verkrijgen van de overheid.

Lees verder via World Unity.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6091330436 f795161465 phone party1

Digitale gekkigheid…hoe ver laat jij het gaan?

14744979154 14f5264814 mh171

Zal de doofpot open gaan: Nabestaanden MH17 klagen Timmerfrans aan