in , ,

Zal de doofpot open gaan: Nabestaanden MH17 klagen Timmerfrans aan

Timmerfrans is publiekelijk door het stof gegaan zijn omdat hij het nodig vond om zijn eigen ijdelheid te stutten metundisclosed en voor dramatisch effect behoorlijk aangedikte infopropaganda over een zuurstofmasker bij een -passagier. Maar het is niet genoeg: nabestaanden MH17 klagen de Staat aan wegens GROVE NALATIGHEID.

Oei. Dat zijn termen die parlementaire enquêtes veroorzaken. Het roddeltje van Timmerfrans over het zuurstofmasker is de directe aanleiding voor een stichting van tientallen nabestaanden om de aanklacht in te dienen. Terecht ook. repatrieerde precies 1 slachtoffer, terwijl de Oekraïeners en de separatisten bijna 200 lichamen en een treinwagon vol persoonlijke bezittingen veiligstelden in het crashgebied.

Nederland blijft daarnaast consequent van een ‘ramp’ spreken, niet van een aanslag. Ook het thuisgetikte foprapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid was een lachertje waar iedereen zo doorheen prikte, temeer omdat er sprake bleek van geheime met Australië, Kiev en over het ontsluiten van MH17-informatie.

En dan gaat MinBuZa Timmerfrans, die bij de VN Veiligheidsraad al zat te over een niet gestolen ring, óók nog eens op de nationale televee – gelukkig in een matig bekeken programma – classified én onbewezen zuurstofmaskerverhaaltjes uit zijn dikke duim zuigen.

Lees verder via GeenStijl

Foto via rologica


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duitse Documenten tonen aan: Het CDC liegt over Ebola

Vrije val van de euro: economie zal crashen in 2017