in , ,

Eén op de tien jongemannen kijkt op telefoon tijdens de seks

checkt telefoon

Weten wie er belt, een pushbericht bekijken of de tijd checken. Ongeveer één op de tien de mannen tussen de 25 en de 34 jaar zou om die redenen wel eens op hun telefoon kijken tíjdens de seks.

Zo blijkt uit onderzoek dat Multiscope uitvoerde in opdracht van internetvergelijk.nl.

En die mannen zijn niet alleen. Van alle 1.008 respondenten gaf 1,6 procent toe wel eens op hun mobiel te kijken tíjdens de daad. 56,4 procent houdt die optie open door bewust hun telefoon aan te laten staan. En een minderheid van 42 procent schakelt hem juist opzettelijk uit, om de volle aandacht voor zijn of haar partner te hebben.

Overgrote merendeel man

Van de deelnemers die ‘ja' antwoordden op de vraag of zij hun telefoon wel eens checken tijdens de seks, was het overgrote merendeel – maar liefst 87,50 procent – man. De verdeling van het aantal mannen en vrouwen dat hun mobiel aan laat staan was vrijwel gelijk.

Mannen blijken tijdens de seks dus eerder geneigd te zijn om op hun telefoon te kijken wanneer er een melding binnenkomt, dan vrouwen.

25 tot 34 jaar geeft toe

Het hoogste percentage was, zoals gezegd, te zien bij de jonge mannen tussen de 25 en 34 jaar oud. Uit die groep reageerde maar liefst 9,1 procent instemmend op de vraag. Met het aandeel van de vrouwen erbij, maakt deze leeftijdscategorie zich duidelijk het vaakst schuldig aan het checken van hun telefoon tijdens de seks.

Bijna de helft van de instemmende antwoorden (43,75 procent) is van hen afkomstig.

Jeugd wast handen in onschuld

Verder waren ook de 35 tot 44-jarigen goed vertegenwoordigd met  ….

Lees verder bij de bron: internetvergelijk.nl via worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8569327577 9e60d26899 russia oil gas eu1

Denemarken geeft fiat voor laatste deel Nordstream 2 gaspijpleiding

14248919401 a788f751b9 ceta Troje

CETA? Onze rechten en veiligheid als consument gaan eraan! Nederland heeft NU de kans om CETA af te keuren