in , , , ,

Denemarken geeft fiat voor laatste deel Nordstream 2 gaspijpleiding

8569327577 9e60d26899 russia oil gas eu1

Er heeft deze week een historische gebeurtenis plaatsgevonden die volkomen uit het “normale nieuws” is gehouden.

En dat is de Deense goedkeuring voor het laatste deel van de Nordstream 2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland.

Alles is door Amerika de laatste jaren uit de kast getrokken om te voorkomen dat de Nordstream 2 gaspijplijn vanuit Rusland naar Duitsland zou worden aangelegd.

We hebben daar uitgebreid over geschreven en begin dit jaar zag de situatie er niet echt rooskleurig uit voor dit project:

Een groep Duitse zakenlieden stelt dat Amerikaanse sancties tegen de Nordstream 2 gaspijplijn gelijk staan aan aantasting van de Duitse en Europese soevereiniteit. Hetzelfde Europa dat via het Europese parlement zich al heeft uitgesproken tegen de Nordstream 2 pijpleiding. 

Alles draait om energie en Amerika zal alles op alles zetten om te voorkomen dat Rusland een belangrijke rol blijft spelen in de Europese gasvoorziening.

Daarom kregen we een maand geleden ook het volgende soort berichten in de mainstream media/MSM:

De Verenigde Staten hebben er openlijk toe opgeroepen de aanleg van de Oostzee-pijpleiding Nord Stream 2 te staken. De Amerikaanse onderminister voor energiegerelateerde zaken Francis Fannon riep alle betrokken partijen op om per direct te stoppen met het project, waar vooral Rusland aan gehecht is.

De regering-Trump heeft de aanleg van de pijpleiding herhaaldelijk beschreven als ‘vreselijk’ en verzet zich openlijk tegen de realisatie. De pijpleiding zou Europa’s afhankelijkheid van Russische energiebronnen verder vergroten, zei Fannon.

De grote druk lag bij Denemarken, want dat was het enige land dat nog toestemming moest geven voor de aanleg. Zou Denemarken weigeren dan zou dit op zijn minst grote vertraging opleveren voor de pijplijn, of misschien zelfs wel compleet torpederen.

Maar, nu is eindelijk de kogel door de kerk en Denemarken heeft het groene licht gegeven:

….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
krom 1572615191

Toeval? OM maakt ‘fouten’ in zaak tegen eigen hoofdofficier, verdachte buiten vervolging gesteld

checkt telefoon

Eén op de tien jongemannen kijkt op telefoon tijdens de seks