in , , , ,

Denemarken geeft fiat voor laatste deel Nordstream 2 gaspijpleiding

Er heeft deze week een historische gebeurtenis plaatsgevonden die volkomen uit het “normale nieuws” is gehouden.

En dat is de Deense goedkeuring voor het laatste deel van de Nordstream 2 gaspijpleiding van naar .

Alles is door Amerika de laatste jaren uit de kast getrokken om te voorkomen dat de Nordstream 2 gaspijplijn vanuit Rusland naar Duitsland zou worden aangelegd.

We hebben daar uitgebreid over geschreven en begin dit jaar zag de situatie er niet echt rooskleurig uit voor dit project:

Een groep Duitse zakenlieden stelt dat Amerikaanse sancties tegen de Nordstream 2 gaspijplijn gelijk staan aan aantasting van de Duitse en Europese . Hetzelfde dat via het Europese parlement zich al heeft uitgesproken tegen de Nordstream 2 pijpleiding. 

Alles draait om en Amerika zal alles op alles zetten om te voorkomen dat Rusland een belangrijke rol blijft spelen in de Europese gasvoorziening.

Daarom kregen we een maand geleden ook het volgende soort berichten in de mainstream media/MSM:

De hebben er openlijk toe opgeroepen de aanleg van de Oostzee-pijpleiding Nord Stream 2 te staken. De Amerikaanse onderminister voor energiegerelateerde zaken Francis Fannon riep alle betrokken partijen op om per direct te stoppen met het project, waar vooral Rusland aan gehecht is.

De regering- heeft de aanleg van de pijpleiding herhaaldelijk beschreven als ‘vreselijk’ en verzet zich openlijk tegen de realisatie. De pijpleiding zou Europa’s afhankelijkheid van Russische energiebronnen verder vergroten, zei Fannon.

De grote druk lag bij , want dat was het enige land dat nog toestemming moest geven voor de aanleg. Zou Denemarken weigeren dan zou dit op zijn minst grote vertraging opleveren voor de pijplijn, of misschien zelfs wel compleet torpederen.

Maar, nu is eindelijk de kogel door de kerk en Denemarken heeft het groene licht gegeven:

….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

En de Haagse criminelen willen de bevolking kapotmaken door ze te verplichten van het gas ad te gaan. Wordt hoog tijd voor een volkstribunaal met bijbehorende straffen voor dat tuig.

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Dit is prima nieuws. Alleen moet de NL regering plotseling toegeven aardgas te willen afnemen waar “onze zeer kundige en ervaren regering” bestaande uit pas afgestudeerde juristes juist nog geen jaar geleden had aangegeven aardgas te uitfaseren vanwege de CO2 uitstoot.
Inmiddels blijkt in de praktijk dat huizen verwarmd door warmtepompen een regelrechte ramp zijn (omdat warmtepompen niet efficiënt werken bij een groot temperatuur verschil tussen binnen en buiten en dat restwarmte in steden een farce is.
De absolute waanzin is inmiddels zover dat het brandstofverbruik van auto’s inmiddels wordt aangegeven in kg CO2 die wordt geproduceerd …..

En wat de VS betreft: laat de VS er maar aan wennen dat ze zelf moeten gaan werken en de corrupte regering aan de kant schuiven in plaats van mineralen en olie uit het midden oosten te stelen.
Trump wil de eigen economie stimuleren maar dat is lastig nu de cabal in de VS en de EU heeft toegestaan dat alle onze fabricage apparatuur naar China is verhuisd.

Ik heb geen enkel vertrouwen in willekeurig welke overheid en stook voorlopig hout in mijn houtkachel.

Toeval? OM maakt ‘fouten’ in zaak tegen eigen hoofdofficier, verdachte buiten vervolging gesteld

Eén op de tien jongemannen kijkt op telefoon tijdens de seks