in ,

Einde Sesamstraat dreigt in Nederland

Sesamstraat 1560923306
Alexas_Fotos / Pixabay

De vaste acteurs van Sesamstraat hebben al bijna een half jaar niets gehoord van de NTR over de toekomst van het programma. Dat meldde Aart Staartjes, die al bijna vier decennia de rol van Meneer Aart vertolkt, vandaag in het radioprogramma De Coen en Sander Show.

Staartjes gelooft niet dat de NTR wil doorgaan met het iconische programma, dat de laatste jaren al niet meer op primetime werd uitgezonden.

“Ik heb helemaal niks gehoord”, aldus Staartjes in de uitzending.

Volgens de acteur hebben ook andere cast- en crewleden, zoals schrijver en componist Henny Vrienten, niets meer uit Hilversum vernomen.

“Zo’n vier maanden geleden is er een brief gekomen van een secretaresse dat er onderhandelingen zijn, maar er was ook iets dat er niemand was om te tekenen. Want dat was de vrouw die leiding had over NPO 3 en die had een andere baan gekregen. Andere smoezen heb ik nog niet gehoord.”

De 81-jarige acteur stelt dat er sinds maart 2018 geen nieuwe opnames meer voor de Nederlandse uitzendingen gemaakt zijn. Hij acht de kans dat het programma doorgaat nihil.

Lees verder bij de bron: HLN

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kissinger

Aanwezigheid van oorlogsmisdadiger Kissinger deert de Nederlandse Bilderbergers niet

fvd komt met video die laat zien

Pats! Weer een Rutte leugen gesneuveld: Economie groeit harder maar hebben minder te besteden