in

En weer walgelijke propaganda van de media: rapportcijfers van het ‘Beste kabinet sinds 2e Wereldoorlog!’

Walgelijk, dat is het. De voltallige politieke redactie van de Azijnbode heeft zich over het II gebogen, en komt vandaag naar buiten met een cum fucking laude rapport.

De hele politieke Remarque-pers lijkt collectief te solliciteren naar een lucratief baantje als persvoorlieger aan het Binnenhof. Bovenaan de lijst: MinFin . Passeerde zichzelf voor een Europese topfunctie na een domrancuneuze opmerking. Krijgt daarvoor een 9 in de Volkskrant. Of MinBuZa Timmerfrans, een aantoonbaar laf, liegend en huichelend stuk elitevreten: een 8,5. Omdat ie zo mooi theatraal huilt?

Minister Schippers dan. Verhoereert de aan grootgraaiende semipublieke instellingen, verzuimt om controlemechanismen hun controletaak uit te laten voeren, en laat bejaarden stikken. Een 8 in de Babyboomerbode. MinPres Mark, een echte ‘premier van alle Nederlanders‘ volgens de Partijkrant van de Arbeid, krijgt een 8.

Ondertussen willen groepen mensen met spandoeken elkaar te lijf gaan in de straten van – nota bene – Den Haag, maar dat telt blijkbaar niet.

via GeenStijl

Foto via Gideon Burton


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Israël geeft reiswaarschuwing voor West Europa vanwege terreurdreiging

Eetsmakelijk, Onderzoek barbecuepakketten: 5 keer poepbacterie