in ,

EU streeft naar verdergaande massamigratie

De blijft bij haar plannen het Europese continent te overspoelen met massa's . Daartoe wil zij haar lidstaten dwingen zich over te geven aan de massa-import van cultuurverrijkers uit arme landen uit Afrika, en omdat de plannen al een jaar of twintig oud zijn wordt er ook geen centimeter bewogen in de richting van het sluiten van de buitengrenzen van de EU. What could possibly go wrong?

Volgens voorstellen van de Europese Commissie, die de Financial Times heeft ingezien, is zij van plan de criteria voor het verdelen van de cohesieprogramma-fondsen te bij te slijpen, van het principe van bbp per capita naar de zogenaamde “EU-waarden”.

Onder de post “European Commission's draft 2021-2027 EU budget” (die in het ontwerpdocument is uiteengezet) verschijnt de financieringspot van € 350 miljard – die bedoeld is om de zwakkere ën van de EU-lidstaten te ontwikkelen – onder een nieuwe naam, getiteld “cohesie en waarden”.

De bedoeling van de eet- en drinkclub Europese Commissie is dat er wordt overgeschakeld naar een systeem waarin de toewijzing van middelen is gebaseerd op veel bredere criteria, waaronder (vooral en met name) migratie, milieubeleid en jeugdwerkloosheid. Het zou betekenen dat er enorme sommen geld worden omgeleid van landen in Oost-Europa naar de zuidelijke lidstaten van het continent, niet om de buitengrenzen van de Unie eens een keertje dicht te gooien (daartoe is in al die jaren nog geen stap gezet…. bewust!), maar om nog veel meer apothekers, fysici en hartchirurgen uit Afrikaanse armoelanden op te kunnen nemen.

Naast het vernieuwen van de verdeling van fondsen, tracht Brussel ook nieuwe voorwaarden te introduceren voor subsidiabiliteit, waaronder de naleving van de rechtsstaat – een kwestie waarover de commissie al een poos op voet van oorlog staat met . Juncker wil namelijk de wat conservatieve regering van het land dwingen de niet-democratisch gekozen machthebbers in Brussel te gehoorzamen. Polen is van mening dat Juncker en zijn handlangers een corrupt beleid te volgen, waarbij de gepolitiseerde rechterlijke macht vooral is gevormd door het communisme.

Hooggeplaatste ambtenaren in Brussel hebben herhaaldelijk aangedrongen op het importeren van een groot aantal migranten uit de derde wereld, en de Duitse bondskanselier Angela en de Franse president Emmanuel Macron hebben beide eerder voorgesteld om de verdeling van EU-middelen te koppelen aan het aantal op te nemen asielzoekers.

soros

Juncker en Timmermans samen met hun boezemvriend, de Hongaarse ex-nazi, crimineel en miljardair Soros. lieveling van de EU

Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker verklaarde vorig jaar dat de unie “verloren” zal zijn zonder een enorme import van migranten uit Afrika naar Europa, tijdens een interview waarin hij liet doorschemeren dat er plannen zijn om de twee continenten op één of andere manier samen te smelten. Is er nu geen politicus of toonaangevende krant die eens het verstand van die mensen in de EC ter discussie stelt?

Dan heb je ook nog zo'n migratiecommissaris Dimitris Avramopoulos (dom geboren, weinig bijgeleerd) die zegt dat het herverdelen van bevolkingen uit de derde wereld over het Europese continent “rechtstreeks in verband staat met de principes en waarden waarop Europa is gebouwd”. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij het idee dat een lidstaat niet deelneemt aan het quotum-principe van het EU- migrantenprogramma, “onacceptabel is”.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Meer ondernemers in geldnood ondanks economische meewind’

EU-gedragscode in strijd tegen nepnieuws