in , , ,

NWO watch: Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten ….! Burgerrechten?

Minister Hugo de Jonge gaat quarantaine voor mensen die mogelijk besmet zijn met het coronavirus verplichten. Ook wil hij alle reizigers uit oranje gebieden verplichten om in quarantaine te gaan.

De maatregel gaat gefaseerd in, schrijft De Jonge.

De verplichting wordt in de tweede helft van volgende week van kracht. Voor de verplichte quarantaine is een wetswijziging nodig. Wie niet meewerkt, pleegt een strafbaar feit.

De minister denkt ook na over een verplichting aan het meewerken aan het bron- en contactonderzoek. “De medewerking zou kunnen worden afgedwongen door een last onder dwangsom op te leggen.”

De nieuwe maatregelen leiden tot felle reacties.

De meeste mensen vinden dat het niet de goede weg is ingeslagen. Op de website van NPO Radio 1 zegt bijna 70 procent van de respondenten het niet eens te zijn met de stelling dat het kabinet op dit moment ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
6 maanden geleden

Die vieze crimineel neemt ons alle rechten af met goedkeuring van de grootste crimineel Rutte

Regering pleegt landverraad
6 maanden geleden

Verplichte quarantaine is schandalig en de beste manier is om namens een groot aantal burgers direct een bezwaarschrift in te dienen bij een hooggerechtshof wegesn dwaling. Dit doet verdacht veel denken aan Gestapo praktijken.
De overheid heeft in het verleden diverse keren grote fouten gemaakt met ingrijpen in zaken waar zij uiteindelijk alleen maar ellende mee heeft veroorzaakt. De overheid heeft zijn handen af te houden van de burgers.

Wat is er bekend van het CV virus?
1. Feit is dat het CV kunstmatig gemaakt is in opdracht van de NWO.
2. Wereldwijd is er werkelijk op alle mogelijke manieren gerommeld met de cijfers en zijn sachtoffers van een griepvirus direct bij slachtoffers van een CV virus geteld. Daarmee wist de NWO de hele wereld lam te leggen en enorme economische schade te veroorzaken.
En dat alles om het CV virus maar ernstiger voor te stellen dan het in werkelijkheid is.
3. Toen door een grote groep artsen werd aangegeven dat HCQ + Zn zonder enig probleem CV effectief kon worden bestreden werd plotseling door de inspectie van volksgezondheid HCQ in de ban gedaan.
4. Vanaf de medisch/wetenschappelijke kant komt nog eens het bericht dat niet eens een eenduidige verklaring wordt gegeven wat een virus is. Vreemd genoeg luistert de regering naar het RIVm waar satanist Bill Gates nota bene het RIVM sponsort.

De zaak stinkt aan alle kanten. Wat bovenal speelt is dat de regering Rutte verdacht wordt van samenwerking met de Nieuwe Wereld Orde. ZIj habdelkt daarmee tegen de wil van de bevolking die daarvan nooit op de hoogte is gesteld. Dit is niets minder dan landverraad.

Tweede Europese lockdown vanaf 18 september? Spaanse krant bevestigt

Maximale straffen coronaquarantaine zijn ongekend hoog: tot 4 jaar cel of 87.000 euro boete