in , , , ,

Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

global warming

Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘' een mythe is.

Ook in ons eigen landje beweren media en politiek dat er in 2015 in Parijs wereldwijde ‘consensus' was om ‘klimaatverandering' aan te pakken. De echte ‘consensus' bestond echter uit de belofte van het Westen om dit vrijwel overal ter wereld te gaan financieren. Dr. Ottmar Endenhofer, vicevoorzitter van Werkgroep 3 van het IPCC klimaatpanel van de VN, gaf tijdens een interview in 2010 al toe dat ‘wij door klimaatbeleid feitelijk de welvaart op de wereld herverdelen… Men moet zich bevrijden van de illusie dat het internationale klimaatbeleid om het klimaat gaat. Daar heeft het vrijwel niets meer mee te maken.'

India schat dat het tot 2030 minstens $ 2,5 biljoen –inderdaad, biljoen, dus zo'n € 2250 miljard- nodig heeft om het in Parijs afgesproken klimaatdoelen te halen. Of het Westen – dus vooral Amerika en Europa – maar even wil betalen? Want India zelf kan /wil dat niet. Hetzelfde geldt voor zo ongeveer alle anderen niet-Westerse landen die ‘Parijs' ondertekenden.

De Amerikaanse hoofdonderhandelaar Todd Stern gaf in zijn verslag van de conferentie dan ook het voorbeeld van de Oegandese afgevaardigde, die als antwoord op de vraag wat er voor nodig was om ook zijn land te doen ondertekenen, even simpel als duidelijk ‘' gaf. Parijs ging in werkelijkheid dan ook nauwelijks om het klimaat, dat was enkel een voorwendsel. Parijs ging over een massale herverdeling van de welvaart, waarin het rijke Amerika en Europa beloofden de opkomende en armere landen te overspoelen met geld.

Het uiteindelijk doel? De door ons al vaak beschreven wereldwijde Marxistisch-socialistische VN-heilstaat, een wereld-autoriteit met het absolute gezag over alle –even arm gemaakte- landen van de wereld.

Elite woedend op omdat hij wel kiest voor zijn eigen volk

Daarom is de gevestigde orde aan beide kanten van de zo ontzettend boos op Trump, de eerste leider die door dit enorme klimaatbedrog –sowieso de kostbaarste zwendel die de mensheid ooit gekend heeft- heenprikte, en besloot dat hij de torenhoge rekening NIET aan zijn kiezers wil presenteren. De Amerikaanse biljoenen voor het volledig verzonnen antropogene klimaatopwarmingsprobleem moeten in zijn ogen in de economie en samenleving worden gestoken. Daarmee komt de monstrueuze klimaatrekening van India geheel voor rekening van Europa.

EU- en VN officials, net als tal van Europese politici, verklaarden eensgezind dat ‘één partij zich niet zomaar uit een historisch verdrag' kan terugtrekken. Ze weigerden daarom in te gaan op Trumps voorstel om Parijs opnieuw te onderhandelen. Wat op zich tamelijk grappig is, want dat komt zo ongeveer neer op de commandant van een concentratiekamp, die een groepje zojuist ontsnapte gevangen verbiedt om ooit nog terug te keren in de ijskoude barakken achter het geëlectrificeerde prikkeldraad. (1)

Krijgen ook wij een klimaatfascistische regering?

Hoe anders is het in Europa, en zeker ook in Nederland, waar we in snel tempo alsnog op een door GroenLinks en D66 gedicteerde klimaatfascistische regering afstevenen. De dagen van onze vrijheid en welvaart lijken dan ook definitief geteld; over enkele jaren kent onze samenleving een enorme onderklasse die nauwelijks nog geld zal hebben voor de peperduur geworden , brandstof en reizen – tenzij de enige man die in het Catshuis nog enig oog voor de belangen van het volk lijkt te hebben, CDA leider Buma, alsnog de stekker uit dit minimaal € 200 miljard kostende doemscenario trekt, en dit in plaats daarvan wil investeren in de samenleving, zoals de zorg, het onderwijs en het overeind houden van de sociale zekerheid.

Of kiest ook hij ervoor om deze gigantische lading belastinggeld weg te smijten door te proberen de door Nederland veroorzaakte zogenaamde ‘opwarming' door CO2 met enkele tien-, nee, honderdduizendsten van één graad terug te dringen – oftewel: voor een volslagen onmeetbaar effect op het klimaat.

58 nieuwe studies: nul bewijs voor global warming angsttheorie

Alleen al dit jaar zijn er 58 wetenschappelijke onderzoeken met 80 grafieken gepubliceerd waaruit onomstotelijk blijkt dat ‘global warming' een mythe is. De ook door Den Haag voortdurend aangehaalde ‘consensus' is daarom een schandalige leugen.

Met ‘global warming' bedoelen ze niet de milde 0,8 graden temperatuurstijging sinds het midden van de 19e eeuw, toen de wereld opkrabbelde uit de kleine , maar de door mensen veroorzaakte opwarming die allerlei catastrofes zou gaan veroorzaken, zoals het verdwijnen van de ijsberen (waar er juist veel meer van zijn gekomen), het smelten van de ijskappen (op de Zuidpool is het ijs verder aangegroeid), het onderlopen van 83 landen door de zeespiegelstijging, etcetera. global warming

Er is nu komma nul écht wetenschappelijk bewijs voor deze angsttheorieën. Uit alle recente statistieken blijkt dat de opwarming van de laatste ruim anderhalve eeuw ruim binnen de normale klimaatfluctuaties valt. In de Middeleeuwen was het gedurende een periode van 200 tot 300 jaar véél warmer dan nu, en in lag de temperatuur zo'n 8000 jaar geleden een dikke 3 graden boven het huidige niveau. Maar ook de opwarming dichter bij huis, zoals in Frankrijk, blijkt in het geheel niet af te wijken van de afgelopen 700 jaar.

Uit zo'n 80 grafieken komt één beeld glashelder naar voren: de angst voor ‘global warming' wordt extreem overdreven, want het wetenschappelijke bewijs toont aan dat er niets ongewoons of problematisch is aan de temperatuurstijging. Diverse onderzoekers wijzen wederom naar de zon als voornaamste veroorzaker van de normale temperatuur- en klimaatschommelingen. (2)

Verarming van Westerse bevolking

‘Klimaatbeleid' heeft, zoals de IPCC vicevoorzitter al in 2010 letterlijk toegaf, niets met het klimaat te maken, maar alles met de extreemlinkse ideologie die de welvaart van het Westen wil herverdelen over de wereld en daardoor de Amerikaanse en Europese bevolking straatarm wil maken – vanzelfsprekend met uitzondering van een klein clubje elitairen in Brussel, Washington, Den Haag en andere hoofdsteden, waar over onze hoofden heen – en ten koste van de toekomst van ons en onze (klein)kinderen- dit krankzinnige ‘groene' en ‘DUURzame' beleid wordt bedacht.

Bronnen:

(1) Breitbart
(2) Breitbart

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alepp0 boy father white helmets 1

Media misbruikten deze foto massaal om nepnieuws te creëren en verspreiden

11299551416 82c691f444 ukraine EU

#inlegvelletje: Heel Oekraïne, welkom in Nederland Gratisland!