in , , , ,

#inlegvelletje: Heel Oekraïne, welkom in Nederland Gratisland!

11299551416 82c691f444 ukraine EU

Ondanks een duidelijk tegen-referendum, ondanks het feit dat Oekraïne geen lid is van de , ondanks het feit dat Oekraïne het corruptste land in Europa is, ondanks dat neonazi's daar groot zijn inclusief zelfs de inlichtingendiensten, ondanks dat de overheid daar illegaal is aangesteld in een lelijke staatsgreep, heeft sinds gisteren vrij toegang tot Nederland!

Oekraïeners kunnen vanaf vandaag zonder visum maximaal 90 dagen naar de Europese Unie afreizen, voor toerisme, familiebezoek of zaken. Dat werd uitgebreid gevierd in de hoofdstad Kiev, waar om middernacht meer dan tienduizend mensen op straat kwamen.

Gefeliciteerd Nederlanders! Oekraïne viert feest. Democratisch Nederland werd bedrogen. Dank je wel VVD, PvdA, D66, GroenLinks en nu ook CDA!

Bij aankomst meteen die asielaanvraag indienen en uitkering claimen

Uiteraard kunnen de Oekraïners meteen asielaanvraag doen en een uitkering claimen, en niemand die ze dan nog tegen gaat houden tot direct uitgedeeld statushouderschap voorzien van gratis uitkeringen en gratis … nou nagenoeg alles. Ook Oekraïne kan (en gaat vermoedelijk) nu op zoek naar Gratisland in Nederland.

Gefeliciteerd EU & Europese Commissie, wat een prachtige overwinning. Gecondoleerd Nederlandse burgers: De EU heeft 132 miljoen visa naar Nederland verstrekt. En Rutte en co vonden het allemaal geweldig: participeerden gewillig, drongen het op en dwongen het af.

Gratis, op uw kosten

Herinner: dit alles is uiteraard wel op uw kosten. Nederland Gratisland wordt uiteraard op uw kosten betaald, maar ook vloeien de miljarden vrijelijk van de EU naar Oekraïne, en Nederland is uiteraard de grootste netto betaler van de EU.

We werken ogenschijnlijk hard aan zelfsabotage. We zijn kennelijk gekke henkie en dat wordt keurig netjes van bovenaf opgelegd, en vergis je nietvooral met stank voor dankuiteraardEn: heel veel succes met al die door de overheid opgedrongen asieleisers. Wat is het toch prachtig allemaal.

Op naar EU toetreding

De doelen van de EU en Oekraïne kunnen niet duidelijker worden uitgesproken. De ongekozen EU President Juncker aan het woord:

“Oekraïne hoort bij Europa. De toekomst van Oekraïne ligt in Europa”

En de toetreding van Oekraine tot de EU is ook niet bepaald een recent idee, de vorige ongekozen EU-voorzitter Van Rompuy was daarover heel duidelijk:

“We kunnen de hele Balkan lid van de EU maken. Of daar bij de publieke opinie grote steun voor is, weet ik niet. Maar toch doen we het.”

Ondemocratisch aangestelde president van Oekraïne Poroshenko zelf is uiteraard ook duidelijk over militaire samenwerking en toetreding tot de NAVO. De ongekozen EU-“minister” van BuZa (Federica Mogherini) is zeer duidelijk over uitbreiding van de EU met Oekraïne:

“Euro-enthousiasme in de [Balkan] regio dat gekoesterd dient te worden” en dat “kan worden gezien als een bron van inspiratie”. Bovendien is het, vanwege de dreiging van radicalisatie aldaar, belangrijk voor “vrede en stabiliteit” en “de veiligheid van de Europese burger”.

En de ongekozen EU-“minister” van Uitbreiding (en ja, die bestaat echt: Stefan Füle) is ook zeer duidelijk over de gewenste toetreding van Oekraïne tot de EU:

EU commissioner supports Ukraine's accession:  EU Commissioner for Enlargement Stefan Füle announced his support for accession of Ukraine, Georgia and Moldova to the European Union. “If we are serious with transforming the countries in Eastern Europe, we have to use the most important tool for transformation: the enlargement

Oekraine bereidt zich dus voor op kandidaatlidmaatschap. De door en door corrupte oligarchie krijgt ook alvast vrij verkeer van kapitaal. De visumverplichting is nu dus verdwenen en EU lidmaatschap is niet meer uit te sluiten. Dus ja, heel Oekraine is duidelijk welkom in de EU en in Nederland. We beginnen per gisteren dus alvast met vrije toegang van paspoort houdende Oekraïners.

De enigen die afwijkende ideeën verkondigen zijn Mark Rutte, de Rijksoverheid en de NOS:

Afgesproken is dat het verdrag voor Oekraïne niet automatisch een opstapje is naar lidmaatschap van de Europese Unie. Verder behelst het verdrag geen militaire samenwerking en betekent het ook niet dat werknemers uit Oekraïne nu makkelijk in de EU kunnen gaan werken.

De overheid, het overheidsloket NOS en Mark Rutte verkopen dus helaas weer klinkklare onwaarheden aan het volk. En het is duidelijk gelukt: het associatieverdrag is doorgedrukt en visum-vrijheid voor Oekraïne is gisteren feit geworden. De geheime dealtjes van Rutte hebben dus gewerkt. De misleiding van het Nederlandse volk verliep duidelijk zeer voorspoedig. De EU modus operandi: centimeter voor centimeter, tot er geen weg terug meer mogelijk is.

Juncker2

En denk nu vooral niet teveel na over MH17, want die moet in de doofpot blijven.

Het kan ook anders

Het kan uiteraard ook anders: Het VK en Ierland blijft onbereikbaar voor de Oekraïners. En Tsjechië, Slowakije, en nemen geen gelukszoekende asieleisers meer op. Uiteraard werkt de nu aan een systeem om dat soort zelfbescherming hard af te straffen en te beboeten.

In de EU komen eigen land en eigen inwoners altijd laatst.
Het is de EU versus Europa, en de EU wint.
Waarvan steeds weer akte.
Weg met ons.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming 752x483

Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

screenshot 1911

We gaan naar de stembus in augustus?