in ,

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins ‘gevaarlijk’ kunnen zijn

e833b6062af7013ecd0b470de7444e90fe76e7d511b6174093f7c2 640 facebook

Vanaf nu lopen gebruikers en groepen op Facebook en Instagram het risico gesloten te worden als ze informatie verspreiden dat coronavaccin – of vaccin in het algemeen – gevaarlijk kan zijn of niet werkt.

In een blogpost op maandag maakt Facebook haar bijgewerkte regels met betrekking tot adviezen over vaccinatie bekend.

Volgens Facebook mag onder meer helemaal niet meer beweerd worden dat een vaccin ‘gevaarlijk‘ zou zijn. Evenmin mag informatie worden verspreid dat “vaccins niet doeltreffend zijn bij het voorkomen van de ziekte waartegen ze bedoeld zijn te beschermen“.

De nieuwe regels van Facebook worden aangekondigd op dezelfde dag als het nieuws komt dat het coronavaccin van Astra Zeneca zeer slecht werkt tegen de Zuid-Afrikaanse variant van covid-19.

Het is al onduidelijk of hetzelfde vaccin, dat momenteel in veel verschillende landen wordt gekocht, überhaupt werkt om ouderen te beschermen tegen de covid-19 pandemie. Of dergelijk nieuws met de nieuwe regels op Facebook zal worden verspreid, is onduidelijk.

Ook mag op Facebook niet meer worden vermeld dat een vaccin autisme kan veroorzaken, of dat het veiliger is om besmet te zijn met een ziekte dan om te worden ingeënt.

Tegelijkertijd zijn ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
woman in blue and white long sleeve shirt

Wat een gepruts: coronatest.nl is niet goed genoeg beveiligd, voldoet ook niet aan DigiD-norm

Waakzaam dienstbaar politie

Politiestaat in lockdown tijd: Bijna 7,8 miljoen geconstateerde verkeersovertredingen in 2020