in , , ,

FBI geeft toe dat Hillary Clinton’s e-mails zijn gevonden in het Witte Huis onder Obama

clinton 1556048281
johnhain / Pixabay

Dit nieuws bewijst wat de meesten van ons altijd al wisten, dat Obama een belangrijke rol speelde in het plan van Hillary Clinton om haar e-mails voor de FBI en het Amerikaanse volk te verstoppen en te vernietigen(het Clinton e-mailschandaal). Langzaamaan begint dit hele verhaal voor het publiek te ontrafelen.

Iedereen is bezig met dat de obstructie van gerechtelijke beschuldigingen beschreven in het Mueller-rapport tegen Trump “veel erger is dan wat Richard Nixon deed”, wordt Obama’s erfenis langzaam door het toilet gespoeld.

Meer informatie over machtsmisbruik door de regering-Obama zal zeker verschijnen, aangezien senaatsrepublikeinen klaar zijn om Hillary Clinton verder te onderzoeken en de overname van de FISA-toepassing die wordt gebruikt om Trump assistent Carter Page te controleren.

Geen wonder dat de Democraten zich haasten om de aandacht terug te trekken op Trump, met sommigen die hem willen beschuldigen van “obstructie”. Het zal de reputatie van de Democraten tot de verkiezingen in 2020 verder aantasten.

Judicial Watch maakte vandaag bekend dat een hoge FBI-functionaris schriftelijk en onder ede heeft toegegeven dat het bureau, Clinton e-mailrecords heeft gevonden in het Witte Huis van Obama, in het bijzonder het uitvoerend bureau van de ex-president. De FBI gaf ook toe dat bijna 49.000 Clinton-server-e-mails werden gevonden als gevolg van een huiszoekingsbevel voor haar materiaal op de laptop van Anthony Weiner.

“Deze verbazingwekkende bevestiging, onder ede afgelegd door de FBI, toont aan dat de Obama-FBI naar het Witte Huis-kantoor van president Obama moest gaan om e-mails te vinden die Hillary Clinton probeerde te vernietigen of ze voor het Amerikaanse volk te verbergen”, zei Judicial Watch president Tom Fitton.

“Geen wonder dat Hillary Clinton tot dusverre verstoppertje speelt, Barack Obama is betrokken bij haar e-mailscam.”

www.judicialwatch.org …

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
elektrische auto 1556047428

Studie bevestigt: elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels

microsoft 1556056548

Het ligt toch anders: Microsoft schreeuwt Huawei-stuurprogramma is backdoor-hacking!