in , , ,

FCC keurt plan SpaceX goed om 1 miljoen 5G antennes in baan om de aarde te brengen ondanks waarschuwingen

spacex 5G 1024x598 1

De Federal Communications Commission (FCC) zal elk excuus gebruiken om de krankzinnige en verraderlijke “Race to ” te versnellen – laat staan ​​dat veel steden, landen en organisaties om verschillende geldige redenen actie hebben ondernomen tegen installatie (zie 1 , 2 , 3 , 4 ) naast gezondheidsrisico's (zie 1 , 2 , 3 , 4 ), waaronder verminderde immuniteit voor ziekten. Sinds 2018 worden mensen en dieren ziek waar het is aangezet (zie 1 , 2 , 3 ,4) .

Hoe dan ook, de FCC gebruikt de pandemie van het coronavirus als een reden om de uitrol te versnellen, waaronder altijd het lanceren van satellieten om het vanuit de ruimte op ons af te vuren. Argh. Nu hebben ze de lancering van A LOT meer goedgekeurd, ook al werden ze er al van beschuldigd de milieuwetgeving te overtreden toen ze SpaceX's Starlink Mega Constellation (ongeveer 42.000 ruimtevaartuigen!) Goedkeurden.

Van CNBC:

Kernpunten

  • De FCC heeft SpaceX geautoriseerd om te beginnen met het uitrollen van maar liefst 1 miljoen grondantenne voor zijn Starlink internetproject.
  • Starlink is een ambitieus netwerk van ongeveer 12.000 satellieten dat SpaceX wil gebruiken om overal ter wereld snel te bieden.
  • “Het lijkt op een UFO op een stok”, zei SpaceX-CEO over deze grondantenne in een interview eerder deze maand.

SpaceX kreeg vorige week een belangrijke overheidslicentie, zo blijkt uit federale documenten, aangezien het bedrijf een regelgevende hindernis wegneemt die het dichter bij het aanbieden van een nieuwe snelle internetverbinding vanuit de ruimte brengt.

De Federal Communications Commission (FCC) heeft SpaceX toestemming gegeven om te beginnen met het uitrollen van maar liefst 1 miljoen van de grondantenne die het bedrijf nodig heeft om gebruikers te verbinden met zijn Starlink-satellietinternetnetwerk. Starlink is het plan van SpaceX om een ​​onderling verbonden netwerk of “constellatie” van ongeveer 12.000 kleine satellieten te bouwen om overal ter wereld snel internet te bieden. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar 360 Starlink-satellieten gelanceerd.

De licentie vermeldt dat elke grondantenne een diameter van 0,48 meter heeft, of iets minder dan 19 inch breed.

“Het lijkt op een UFO op een stok”, zei SpaceX-CEO Elon Musk eerder deze maand in een interview. “Het is erg belangrijk dat je geen specialist nodig hebt om te installeren. Het doel is voor … slechts twee instructies en ze kunnen in beide volgorde worden uitgevoerd: naar de lucht wijzen, aansluiten. ”

Lees het volledige artikel

De FCC moet het publiek beschermen door de telecomindustrie te reguleren. Helaas waren ze al lang voor de regering-Trump een “gevangen genomen agentschap” . De “Race to 5G” heeft ze echter veel gevaarlijker gemaakt.  In februari 2019 heeft de telecomindustrie in het congres verklaard dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. 

Lees verder bij de bron:  Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d64a485aa414ea898675c6203f78083edbed5757744b76287c 640 covid 19

Daar heb je het al: Kabinet overweegt alle ‘niet-essentiële’ winkels te sluiten, omdat U niet luistert!

15539661848 c2967c0e16 no cash

“‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’”