in , , , , , ,

De complottheoretici hadden weer eens gelijk: nieuwe documenten vrijgegeven, MKUltra was echt!

8367149768 6b32c37c99 mk ultra

Schokkende details van geheime mind-control-experimenten uitgevoerd door de CIA zijn onthuld in nieuw vrijgegeven documenten die ambtenaren al tientallen jaren proberen te verbergen.

De nieuwe documenten, vrijgegeven onder de Freedom of Information Act, onthullen hoe de CIA experimenteerde op zowel mensen als dieren met behulp van drugs, hypnose en elektronische apparaten als onderdeel van het topgeheime – en illegale – mind control-project MKUltra.

Schokkend is dat de CIA nog steeds de experimenten uitvoeren tot op de dag van vandaag, volgens deskundigen.

Eén document beschrijft hoe de CIA van plan was om “misdadigers die in afwachting waren van een proces in een afdeling van een gevangenisziekenhuis” te gebruiken om “verbeterde technieken bij het verhoor met geneesmiddelen” te ontwikkelen.

Een ander document beschrijft de belangstelling van de CIA voor het ontwikkelen van manieren om geheugenverlies bij mensen te veroorzaken met behulp van experimenten “ongeacht hoe raar, onduidelijk of ongebruikelijk ‘.

Het gaat verder in detail hoe ze op zoek waren naar manieren om hypnotiserende spreektechnieken te ontwikkelen die de geest van “groot publiek” zouden beheersen en “groepgevoeligheid verhogen”.

Experimenten die “te gevaarlijk, te schokkend, te ongewoon voor routinetesten waren, zouden ons interesseren”, luidt de memo uit 1956.

De documenten beschrijven ook mind control experimenten op honden, katten en muizen met een cocktail van medicijnen en door het implanteren van elektronische apparaten hoogstwaarschijnlijk als een voorloper van menselijke experimenten.

Ze hebben ook onderzoek gedaan naar elektrische vissen die elkaar met elektriciteit kunnen zappen om een ​​super soldaat te maken die hetzelfde kon doen.

De documenten werden verkregen door onderzoeker John Greenewald Jr, die ze vorige week publiceerde op zijn website The Black Vault .

John, 37, uit Castaic, Californië, vertelde Sun Online dat hij al sinds 1999 vecht om de CIA de documenten te laten overhandigen en zegt dat ze de geschiedenis van het controversiële project ‘volledig herschrijven’.

John zei: “Is de CIA nog steeds bezig om projecten te verbergen die plaatsvonden in de jaren 50 en 60? Naar mijn mening ja.

“Ze proberen het te verbergen en dat blijkt niet alleen uit wat ik heb doorgemaakt om de documenten maar de documenten zelf te krijgen.”

“Dus je zult door deze documenten heen kijken dat ze veel verschillende soorten onderzoek deden met medicijnen voor katten en honden en andere dieren.”

“Ze implanteerden elektronische apparaten in dieren om te zien of elektronische impulsen de hersenen in wezen kunnen controleren.”

“Als je dat soort technologie bestuurt en beheerst met katten en honden, dan kom je heel dicht bij mensen. Dit is een soort van zeer interessante blik in de begindagen van dat onderzoek.”

“Er is ook één document dat meerdere projectvoorstellen specifiek opsplitst, maar de meeste projectnamen op het document worden geredigeerd.”

“Dat betekent dat wat deze projecten ook waren, ze niet eens de naam van het project zullen vertellen, laat staan ​​wat ze aan het doen waren. ”

“Het laat zien dat het hele verhaal nog niet uit is – wat in strijd is met wat de CIA ons wil laten geloven.”

MKUltra was de codenaam voor een topgeheim en illegaal programma van menselijke experimenten dat de CIA in de vroege jaren 50 uitvoerde tot het officieel werd stopgezet in 1973.

Het doel van het project was om drugs en procedures voor mind control te identificeren en te ontwikkelen voor ondervragingen en foltering om bekentenissen af ​​te dwingen en gedrag te beheersen.

Hoewel de CIA toegaf dat ze de geheime operatie hadden uitgevoerd tijdens hoorzittingen met het Congres in de jaren ’70, beweerden ze dat alle bescheiden die er betrekking op hadden, waren vernietigd.

John’s strijd om informatie begon in 1999, toen hij de enige documenten met betrekking tot MKUltra opvroeg die volgens de CIA niet waren vernietigd: 30.000 bladzijden met financiële gegevens.

De CIA heeft John uiteindelijk de 30.000 pagina’s op cd-rom opgeleverd in 2004, waarvan zij beweerden dat het een volledige en volledige reeks documenten met betrekking tot het project betrof.

 De CIA produceerde zelfs een gedetailleerd rapport van 100 pagina's over elektrische vissen - in een poging om mensen te creëren die elektriciteit konden opwekken

CIA / WWW.THEBLACKVAULT.COM
8
De CIA produceerde zelfs een gedetailleerd rapport van 100 pagina’s over elektrische vissen – in een poging om mensen te creëren die elektriciteit konden opwekken

Het duurde tot 2016 voordat een collega-onderzoeker besefte dat maar liefst 4.358 pagina’s, waarvan de CIA beweerde dat ze op de CD stonden, feitelijk ontbraken en dat John zijn gevecht aan het beginnen was om de ontbrekende documenten vrij te geven.

Hoewel de CIA aanvankelijk beweerde dat John ongelijk, ontving hij in de afgelopen maand uiteindelijk twee afzonderlijke dozen met documenten.

Maar het meest verontrustende, zegt John, is dat er nog steeds minimaal 1,245 pagina’s ontbreken wat nog meer verontrustender details zou kunnen bevatten.

Hij gelooft dat de ontbrekende informatie betrekking kan hebben op geheime mind control-projecten die NOG STEEDS plaatsvinden.

 Dit document uit 1953 onthult hoe de CIA probeerde een "wonder" -serum te ontwikkelen dat ervoor zou zorgen dat slachtoffers alles zouden vergeten wat ze zeiden.

CIA / WWW.THEBLACKVAULT.COM
8
Dit document uit 1953 onthult hoe de CIA probeerde een “wonder” -serum te ontwikkelen dat ervoor zou zorgen dat slachtoffers alles zouden vergeten wat ze zeiden.

“De mogelijkheden achter de geredigeerde informatie zijn eerlijk eindeloos – we weten niet wat er onder dit geheime materiaal zit”, zei John.

We weten al vele jaren dat MKUltra-gerelateerd materiaal werd vernietigd, maar als je naar deze documenten kijkt, realiseer je je dat er veel aan de hand was buiten MKUltra – nog steeds drugs, mind-control en manipulatie-gerelateerd.

Je begint je te realiseren dat MKUltra uiteindelijkslechts het topje van de ijsberg kan zijn. “Als we X weten, wat is er in godsnaam onder Y veranderd? We kunnen het niet zeker weten, maar het is zeker eng om over na te denken

Ze redigeren de informatie, omdat het absoluut een bedreiging voor de nationale veiligheid is om ons dat te vertellen.

Zou die dreiging kunnen zijn dat ze dit onderzoek nog steeds doen tot op de dag van vandaag? Ja mogelijk – het is logisch. We weten dat de regering van de Verenigde Staten dingen doet die verder gaan dan de wet en die verder gaan dan de norm die werd goedgekeurd.

“Edward Snowden heeft bewezen dat het aftappen van telefoons doorgaat, wat natuurlijk een beetje anders is dan mind control, maar historisch gezien is het bewezen dat deze inlichtingendiensten hebben kunnen wegkomen met veel dat in strijd is met de wet.

 Alle documenten zijn gepost op de Black Vault-website

WWW.THEBLACKVAULT.COM
8
Alle documenten zijn gepost op de Black Vault-website

Dus redelijkerwijs zou de CIA decennia later dit type onderzoek kunnen voortzetten, als je naar de documenten kijkt, realiseer je je dat ze enorme prestaties hebben geleverd met dit onderzoek.

Als al deze dingen werden vrijgegeven, met niet heel veel redacties en gewoon mislukken na falen, dan is er waarschijnlijk een kans dat ze inderdaad de financiering van het programma opzeggen, maar als je deze materialen leest, realiseer je je dat ze echt sprongen en stappen maakten .

“Ik weet zeker dat ze gebruiken wat ze vonden in de jaren vijftig en zestig – en daarna – waarschijnlijk vandaag.”

John, die meer dan 9.000 verzoeken om Vrijheid van Informatie heeft gedaan en sinds 1996 meer dan 2 miljoen pagina’s documenten online heeft geplaatst, is van mening dat de CIA zich inspant om te voorkomen dat hij de documenten verkrijgt en heeft brieven en schriftelijk bewijsmateriaal waaruit blijkt dat ze hebben gelogen en misleid in de afgelopen 20 jaar.

Hij is nu vastbesloten om de ontbrekende documenten te bemachtigen.

“Er zijn meerdere keren geweest dat ze me maar een paar keer slechte informatie hebben blijven geven en dat ze me een ding hebben verteld dat niet noodzakelijk waar is,” zei hij.

Bron

Photo by Elvert Barnes cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bankiers 1544222021

Bankiers staan boven de wet: ING top gaat vrijuit na witwasschandaal

makeup 1544353476

Hormoonverstoorders in cosmetica en verzorgingsproducten veroorzaken vroegere puberteit bij meisjes