in , ,

Frankrijk en Duitsland onthullen radicaal plan voor introductie EU Superstaat

e831b4092af0043ecd0b470de7444e90fe76e6d31eb0194790f2c8 640 EU

De Poolse overheid lekt een zeer radicaal plan! Ogenschijnlijk is dit inderdaad zo serieus als de titel klinkt: na het vertrek van het VK wil de EU snel en radicaal integreren naar de Superstaat.

EUROPEAN political chiefs are to take advantage of Brexit by unveiling their long-held plan to morph the continent's countries into one GIANT SUPERSTATE, it has emerged today.

The foreign ministers of France and Germany are due to reveal a blueprint to effectively do away with individual member states in what is being described as an “ultimatum”.

Under the radical proposals EU countries will lose the right to have their own army, criminal law, taxation system or central bank, with all those powers being transferred to Brussels.

Het recent onderhandelde ‘Ultimatum'-plan van Frankrijk en betekent feitelijk het opheffen van de lidstaten om plaats te maken voor een EU Superstaat onder centrale aansturing van de ongekozen Europese Commissie.

Dit plan betekent uiteraard het einde van het Nederlandse leger (Leger Unie), de Nederlandse rechtswetgeving, het Nederlands belastingsysteem, De Nederlandse Bank… Alles wordt met het Ultimatum-plan definitief overgedragen naar de Brusselse EU.

Radicale plannen voor een radicale toekomst

Uiteraard wordt de 1400 miljard in ons pensioen systeem reeds uit de handen van de Nederlandse overheid gebroken met de Pensioen Unie. En uiteraard raakt Nederland ook volledig de inspraak kwijt over haar grens en het eindeloos van ‘vluchtelingen'. De EU zal dicteren hoeveel ‘vluchtelingen' er precies geparkeerd worden in het land dat voorheen nog Nederland heette en uiteraard ook waar. Het is daarbij reeds bekend dat ‘vluchtelingen' voorkeur genieten boven de lokale bevolking, bijvoorbeeld bij sociale woningen.

Via de Poolse televisie is een negen pagina's tellen rapport gelekt geschreven door Duitsland, Frankrijk en kennelijk Italië na overleg in Berlijn. In het voorwoord schrijven Duitse en Franse ministers kennelijk het volgende:

“Our countries share a common destiny and a common set of values that give rise to an even closer union between our citizens. We will therefore strive for a political union in Europe and invite the next Europeans to participate in this venture.”

De Ever Closer Union wordt steeds griezeliger. Wie zijn die ‘next Europeans' denkt u? Ze hebben het ogenschijnlijk over de opgedrongen immigratie. In 2009 heeft de EU namelijk besloten dat er 60 miljoen moslims geïmporteerd moesten worden, om te redden van incest. Ja, echt waar, de EU is ziek. Weg met ons, iets over oikofobie en xenofilieiemand? En die EU wil nu de macht grijpen, met behulp van opgedrongen immigranten?

Zelfs Eurofiel vond dit toch wel te ver gaan, vertelde de pers:

“In the eurozone some are pushing for a completion of the monetary union by creating a full political union, a euro area economic government or even a euro budget… to me it is obvious.

Maar denk maar niet dat Dijsselbloem nee zal zeggen. Zijn kritiek was alleen voor de bühne. Heel EU-kritisch het hele EU-beleid doorvoeren. Terwijl wij moeten denken dat de EU het moeilijk heeft, dat de EU mogelijk zelfs uit elkaar valt, werd er achter de schermen noest gewerkt om democratisch Europa de genadeslag te geven. Met het Ultimatum plan richten Duitsland en Frankrijk op totalitaire macht voor de EU.

De Nederlandse overheid ‘to the rescue' ?

Ik denk het niet. Mocht u denken dat de Nederlandse overheid nog iets voor u gaat doen?

Minister President Rutte (VVD) is totaal, totaal, totaal tegen inspraak in besluiten van de EU. Ja, 3x totaal. Rutte is niet gediend van feedback. Democratie zonder demos, ideaal. Nederland en de Nederlandse bevolking moet gewoon meewerken, punt uit. (VVD66) weigert ooit te participeren in een Nexit – of überhaupt iets dat kritisch is over de EU.

Vice-premier Asscher (Pvda) dan: Nexit? ‘Voor Nederland zou dat echt idioot zijn' … „Waarom zouden we daar nou aan beginnen?”. Juist, Asscher gaat Nederland ook niet verdedigen bij het formeren van de Superstaat, dat zou immers maar idioot zijn.

Samsom (PvdA) maakt zijn visie voor de Nederlandse toekomst duidelijk:

Diederik Samsom beweert dat een referendum over een eventuele Nexit de democratische juist zal ondermijnen. Hij is daar dan ook fel op tegen. ‘We zijn net de economische crisis te boven. Een geeft teveel onzekerheid.'

Het van Omtzigt wellicht? Vergeet niet dat onder de leiding van Jan Peter ‘Nee-stem is zinloos' Balkenende (CDA) een referendum moest houden over de EU Grondwet. Die grondwet was afgekeurd door Nederland, uiteraard, maar die grondwet kwam wederom onder leiding van het CDA gewoon alsnog als verdrag van Lissabon. Tevens is de euro ingevoerd onder leiding van het CDA. De CDA is dus zo pro-EU als maar kan, ook vanuit het CDA komt dus geen weerstand bij het opdoeken van Nederland.

Nederland, het was fijn je te hebben gekend, maar je dagen zijn genummerd. Er is geen politicus (anders dan de gecontroleerde oppositie van Wilders) die zal en mag strijden voor de Nederlandse toekomst. De ongekozen ‘Powers That Be' hebben het nu reeds voor u besloten.

De EU Superstaat moet, en wel snel, met een Duits-Franse ultimatum. There is no alternative, we are the EU, prepare to surrender, resistance is futile.

Ik kan niet zo heel veel meer bedenken ondertussen. Doe wellicht nog wat je kan met de Nexit petitie, maar dat dit een hopeloze zaak wordt voor onze toekomst, wordt steeds duidelijker… We hebben zitten dutten en de ongekozen politieke kaste gaat er nu vandoor met onze inspraak, ons geld, onze vrijheid en onze toekomst.

Meer hierover op Guldentijd: Is het Nederlandse leger binnenkort verleden tijd?

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HOE GEVAARLIJK IS EUROPA?

europe burning

Tweede referendum? Brexit leidt tot verval EU, zegt Soros