in , ,

Vakantiestemming kan de kast in: Europees vliegverbod in juni om inzet NAVO gevechtsvliegtuigen

221164e3 418d 4667 93b0 62c611e226f8

V

an 12 tot en met 23 juni zijn er grootschalige vliegverboden in het luchtruim boven Europa. De achtergrond is een NAVO-oefening. Er heerst een onrustige stemming.

Veel mensen zijn momenteel “verlost van Corona” en in vakantiestemming. “Nu is alles weer goed en alles is in orde met de wereld.” Maar de rust is bedrieglijk. De terreuraanslag rond Nord Stream is nog lang niet opgelost en een paar kilometer verderop woedt de oorlog in Oekraïne, schrijft Stefan Magnet.

NAVO-oefening “Air Defender

Maar wie in vakantiestemming wil komen, mag bepaalde feiten niet negeren. Tenminste als u een vakantievlucht plant, moet 12 tot 23 juni in de gaten houden. Want in die periode vindt de grootste luchtoefening van de NAVO tot nu toe plaats: “Air Defender”.

Deze manoeuvre met honderden vliegtuigen en gevechtsvliegtuigen zorgt nu al voor onrust bij de luchtvaartmaatschappijen. Er komen namelijk grootschalige vliegverboden. Volgens insiders heerst er bij de luchtvaartmaatschappijen echt onrust.

str

Vazallendaad en onderwerping aan de VS

“Een daad van transatlantische solidariteit” noemen de Duitse strijdkrachten de oefening desgevraagd.

Ik denk bij mezelf: een daad van volledige onderwerping aan de Amerikaanse oorlogsindustrie. Veel mensen die vrede willen in Europa zullen het ook zo zien. Een massale inzet van oorlogsvliegtuigen en uitgerekend het richten op het Oosten en Rusland. Dit zijn natuurlijk geen toevalligheden.

Europa wordt dezer dagen …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
burning banknotes

Banken ruïneren de wereld opnieuw: “Het ergste sinds Lehman 2008”

verkapte bailout bankensector

Kan de bankrun in de VS overslaan naar Europa?!