in ,

Het plan: Delta Plan 2.0 of NL voor 60% onder water?

berlin, potsdamer platz, flood

Delta Plan 2.0 of NL voor 60% onder water?

Alles is bedacht en opzettelijk veroorzaakt: Als de dijken breken (hhdelfland.nl/ontdek-werk/st) doordat ze het niet meer houden, de pompen lager afgesteld worden, de sluizen bewust dichtgezet worden, via cloud seeding grote hoeveelheden regen gecreëerd wordt, via Harp weather control gerealiseerd wordt en ook nog eens in heel Europa de afgelopen jaren duizenden dammen doorbroken zijn, dan weet je een ding zeker; dit is een perfect recept om 60% van Nederland onder water te zetten om de doelen van de SDG agenda te dienen.

The Hunger Games Designers Want ja, de tactiek en strategie begint zo langzamerhand erg inzichtelijk te worden.

“Creëer een probleem, kom met een ogenschijnlijke oplossing, creëer daarmee een nog groter probleem, verdien aan al die problemen en zorg daarnaast dat ze er niks meer aan kunnen doen.”

De oplossing voor deze gecreëerde problematiek:

De gecreëerde waters­noodramp van 25 en 26 februari 2024

Follow the journey of Pao Fernández Garrido across five European countries to learn why barriers are being removed and who are the river heroes behind it.

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


overstromingen

De gecreëerde waters­noodramp van 25 en 26 februari 2024

nederlandse vlag 1571219030 e1571219055536

Kijk eens naar de Staat der Nederlanden: Helaas, ze is niet meer