in

Gaat maar door, Geblunder van het Openbaar Ministerie: Verkrachting door pedofiel niet bewezen

4080330919 93ec4f3cda Openbaar Ministerie

Ouders van drie jonge meisjes (3, 5 en 7) hebben woensdag verbijsterd, ontsteld en vol ongeloof moeten aanhoren dat de man die hun kinderen seksueel zou hebben misbruikt door onvoldoende bewijs en geblunder van het (OM) grotendeels werd vrijgesproken.

Voor het ene bewezen feit, ontucht kreeg de 28-jarige P. G. uit Emmeloord dertien dagen cel (gelijk aan het voorarrest), een taakstraf van 150 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden. Tegen G. was voor verkrachting, ontucht en een celstraf van veertien maanden plus tien maanden voorwaardelijk geëist.

Tussen november 2006 en november 2010 zou G. in Middelburg het dochtertje van zijn vriendin hebben verkracht en zou hij ontucht met haar hebben gepleegd. Daarvan vond de alleen de ontucht bewezen. Bij de beoordeling van het van een ander meisje (7) vond de rechtbank dat er niet voldoende bewijs was.

Lees verder via: HVZeeland

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

Photo by Punkmedia.nl cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6893438780 ae2192a5bc rechter

Ondanks de publieke verontwaardiging blijven rechters licht straffen

4208526321 ee97d51494 wake up

U gaat meer betalen: Juichen over monsterfusie in supermarktwereld is voorbarig