in , ,

Geen cursus puppie power die ‘arme opa Ivo’ nog kan redden

opstelten power e14226211045931

Arme Ivo. Hij komt de roltrap op en tot zijn schrik vind zijn oog een cameraploeg van RTL nieuws. Hij was verrast, onvoorbereid en vreemd genoeg gewoon bang. Zijn instinct grijpt direct terug naar de NLPcursussen die hij gevolgd heeft op kosten van de belastingbetaler. Ivo probeert nog even het geloof in zichzelf op te pompen maar, alle cursussen ten spijt, kunnen we dwars door Ivo heen kijken.
Hij begint op de roltrap het woord ‘POWER’ (VIDEO) te herhalen.

Een woord waar hij zijn brein mee in een modus probeert te schakelen dat hem een zelf overtuigde kracht moet geven deze confrontatie goed  te doorstaan.
Vanaf de roltrap komend begint hij meteen tegen de pers te praten in een poging de controle direct over het gesprek te nemen maar, zijn optreden ontbreekt aan de POWER waar hij kort daarvoor nog voor gebeden had. Hij geeft de controle weg met een niet al te sterke begroeting van de camera-ploeg. Bij de eerste vraag verschaft hij zichzelf bedenktijd door aanvankelijk de vraag met verbazing te benaderen alsof hij niet zou hebben geweten dat dit de eerste vraag van de dag zou zijn. Ook Ivo heeft de krant gelezen en weet hoeveel stront er aan de knikker is met betrekking tot zijn functioneren.

Lees verder via Loyalist.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2949220741 9f185671a5 foodstamp1

En de beurzen maar stijgen: Eén op vijf Amerikaanse kinderen overleeft met voedselbonnen

4638981545 f0578a16fe privacy gone1

Privacy blijft een ramp: Slimme meter-app blijkt nu al privacy-gevoelig