in , , ,

Geen GEN therapie? Moderna wil mRNA-vaccins ontwikkelen voor 15 wereldwijde gezondheidsbedreigingen waaronder hiv, tuberculose, COVID-19 en malaria

pixabay cell adem vaccin

Moderna Inc. kondigde zijn plannen aan om meer mRNA-vaccins te ontwikkelen voor de 15 gevaarlijkste infectieziekten na de gerapporteerde totale omzet van $ 18,5 miljard voor het volledige jaar 2021 dankzij het Covid-19-vaccin.

Moderna lanceerde een nieuw programma, mRNA Access genaamd, waarmee onderzoekers hun mRNA-technologie kunnen gebruiken om nieuwe vaccins te onderzoeken tegen opkomende of verwaarloosde infectieziekten.

De 15 ziekteverwekkers die Moderna van plan is om mRNA-vaccins te ontwikkelen, zijn onder meer het Chikungunya-virus, COVID-19, Krim-Congo hemorragische koorts, Dengue, Ebola-virusziekte, HIV, Malaria, Marburg-virusziekte, Lassa-koorts, Middle East Respiratory Syndrome coronavirus (MERS- CoV), Nipah- en henipavirale ziekten, Rift Valley-koorts, Ernstige koorts met trombocytopeniesyndroom, Tuberculose, Zika.

De klinische proeven zullen naar verwachting in 2025 beginnen.

Volgens hun persbericht: “Moderna heeft ook  aangekondigd dat het met de hulp van de Amerikaanse regering een memorandum van overeenstemming is aangegaan met de regering van de Republiek Kenia om Kenia te vestigen als de locatie voor zijn mRNA-productiefaciliteit.”

Lees hier en hieronder hun persbericht :

Lees verder bij de bron: thegatewaypundit

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alternative news 1542625526

Principes voor het omgaan met de veranderende wereldorde

xri173Ivyao

Noodvergadering van de VN-Veiligheidsraad: wereldleiders vragen om antwoorden over door de VS gefinancierde biolabs – Media Blackout