in , , , ,

Principes voor het omgaan met de veranderende wereldorde

alternative news 1542625526
qimono / Pixabay

Ik geloof dat de wereld op grote manieren verandert die nog niet eerder in ons leven zijn gebeurd, maar die in de geschiedenis al vele malen hebben plaatsgevonden, dus ik wist dat ik eerdere veranderingen moest bestuderen om te begrijpen wat er nu gebeurt en me te helpen anticiperen op wat er waarschijnlijk gaat gebeuren.

Ik deelde wat ik heb geleerd in mijn boek, Principles for Dealing with the Changing World Order, en ik hoop dat deze animatie mensen een gemakkelijke manier geeft om de belangrijkste ideeën uit het boek op een eenvoudige en onderhoudende manier te begrijpen.

In de eerste 18 minuten krijg je de kern van wat de ‘grote cyclus’ van opkomst en ondergang van naties door de tijd drijft en waar we ons nu in die cyclus bevinden.

Als je me 20 minuten meer geeft om alles te bekijken, en ik zal je laten zien hoe de grote cyclus werkte in de afgelopen 500 jaar van de geschiedenis – en wat de huidige wereldleider, de Verenigde Staten, moet doen om sterk te blijven.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
putin

Wereld gaat op stelten, Rusland roept VN Veiligheidsraad bij elkaar: ‘Hard bewijs dat Amerika biologische wapens ontwikkelt in Oekraïne’

pixabay cell adem vaccin

Geen GEN therapie? Moderna wil mRNA-vaccins ontwikkelen voor 15 wereldwijde gezondheidsbedreigingen waaronder hiv, tuberculose, COVID-19 en malaria