in ,

Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie

prikkie

Er zijn geheime beelden en documenten opgedoken waaruit blijkt dat Pfizer nu al weet dat het virus voor altijd zal blijven. 

Ook blijkt dat de farmaceutische industrie zo goed als ieder instituut in de Westerse wereld omkoopt om haar vaccins te pushen, inclusief politici.

Er is een reden dat het land op dit moment in een ijzeren greep wordt gehouden door de medewerkers van Klaus Schwab (voorzitter WEF).

Dat zal zo blijven totdat zo ongeveer het hele land zich “vrijwillig” heeft laten vaccineren. Dat allemaal in een democratische dictatuur dat geen vaccinatieplicht kent, maar iedereen op alle mogelijke manieren zal chanteren om het toch maar wel te doen.

Er is natuurlijk maar één echte reden voor de verstikkende coronamaatregelen en, zoals we gewend zijn, heeft dat helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met het creëren van een dwangmiddel om degenen die nog geen vaccin hebben gehaald ertoe aan te zetten dit wel te doen.

Er is een reden dat winkels en horeca dicht blijven en dat mensen nog steeds niet mogen reizen. Er is een reden dat Schwab medewerker Rutte zo onvoorstelbaar loopt te drammen op een avondklok.

Dat alles heeft te maken met enerzijds de geplande verwoesting van de kleine zelfstandige ondernemers en anderzijds chantage van de bevolking. Een chantage die inhoudt dat je je vrijheid terug kunt kopen voor een prikkie. Een vaccinatieprikkie dan wel te verstaan. De overheden treden op als regelrechte drugsdealers met eigen lijfwachten en een leger om de bevolking te dwingen zich te laten vaccineren.

Je kunt op verschillende manieren iets afdwingen. Je kunt het als een plicht afdwingen, maar dat roept veel weerstand op, of je kunt het indirect via chantage afdwingen door ervoor te zorgen dat degenen die zich niet laten vaccineren totaal geen leven meer hebben.

Via uitgelekte informatie is nu bekend geworden dat de grote farmaceut Pfizer de huidige corona pandemie al endemisch heeft verklaard. Dit betekent dat corona nooit meer weg zal gaan en voor altijd aanwezig zal zijn. Dat betekent dan weer dat er regelmatige boostervaccins zullen komen, misschien zelfs meerdere keren per jaar.

Een journalist van The Intercept, Lee Fang genaamd, heeft de hand weten te leggen op een aantal interne documenten van Pfizer. Documenten die eigenlijk bedoeld zijn voor investeerders.

Uit die documenten blijkt dat Pfizer nu druk bezig is met het pushen naar drie vaccins in plaats van twee, om volledige bescherming te bieden. En dan zullen daarna de jaarlijkse boosters volgen, net zoals nu de griepprik.

Ook wordt er intern bij Pfizer al druk gesproken over dat ze binnenkort de prijzen voor hun vaccins drastisch zullen verhogen, zodat het bedrijf nog veel aantrekkelijker wordt voor investeerders. Nieuwe investeerders betekent meestal ook dat de aandelen in waarde zullen stijgen en alle executives bij Pfizer zullen waarschijnlijk zelf ook over een fiks aantal aandelen beschikken.

Afgezien van de grotere agenda is het ook een zaak voor de farmaceutische industrie en hun aandeelhouders om letterlijk handen vol met geld te verdienen aan deze nep pandemie.

Lee Fang heeft de hand weten te leggen op beelden van een Zoomvergadering van een aantal Pfizer Executives met een vertegenwoordiger van de bank. En dan hoor je dat ze er vanuit gaan dat de pandemie zal overgaan naar iets endemisch, waardoor er voor hen een prachtige gelegenheid ontstaat om heel veel geld te verdienen.

Dit zou op de voorpagina’s van alle mainstreampublicaties moeten staan. Een bedrijf als Pfizer dat maar één doel voor ogen heeft en dat is zoveel mogelijk mensen injecteren zodat zij een Godsvermogen kunnen verdienen.

Als je dan verder bedenkt dat het gehele medische establishment voor een groot deel wordt ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
glazen bol 1570786451

Gokje: Met pasen zit u nog opgehokt zonder visite, week later versoepeling, want Ramadan

Vaccine Vaccination Covid   - torstensimon / Pixabay

BEANGSTIGEND! – 7e update over ongewenste reacties op Covid-vaccins vrijgegeven door de Britse regering