in , , ,

Generation Zapped

654848488

“Een wifi-klaslokaal is net als de binnenkant van een magnetron die op een zeer laag stroomverbruik is ingesteld. Kinderen worden zes uur per schooldag, vijf dagen per week en gedurende verschillende maanden gedurende het hele jaar blootgesteld aan die wifi-straling.”

Magda Havas, universitair hoofddocent milieu- en grondstoffenwetenschappen, Trent University, Canada

Generation Zapped van Sabine El Gemayel uit Californië onderzoekt de potentiële gevaren van langdurige blootstelling aan straling, voor onze gezondheid en ons welzijn en de ontwikkeling van onze kinderen. Van links met borst- en hersenkanker tot associaties met verhoogde onvruchtbaarheid en genetische mutaties gerelateerd aan autisme en ADHD, tot nieuw ontwikkelde ziekten, zoals elektrische hypergevoeligheid (EHS).

Vandaag komen we honderdduizenden keer zoveel straling tegen als bij draadloze technologieën dan tientallen jaren geleden. Toch zijn de veiligheidsnormen van regelgevende instanties verouderd.

Nieuwe draadloze apparaten zoals smartphones, tablets en babyfoons op het nieuwste “Internet of Things” blijven de markt betreden zonder een goede pre-market test of post-market monitoring. Er wordt te weinig gedaan om de openbare veiligheid en het bewustzijn te waarborgen.

Generation Zapped legt de feiten bloot en toont aan hoe we onze blootstelling kunnen verminderen om de bijbehorende gezondheidsrisico’s tijdens deze technologische revolutie te beperken.

Deze film uit 2017 heeft meerdere prijzen gewonnen (o.a. Best Documentary DC Independent Film Festival, Washington).

Meer informatie: generationzapped.com

Bekijk de trailer:

 

Lees ook eens verder bij de bron: Earth Matters

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
prijs van koper

Prijs van koper op laagste punt in jaar tijd: inzakken van de economie begonnen?

erdogan russia now

Verbied de Turkse weekendschool. Drie redenen