in , ,

“Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten … zijn gevaarlijk voor anderen … moeten geïsoleerd worden van de samenleving”

Vaccination Corona Group  - Alexandra_Koch / Pixabay
Alexandra_Koch / Pixabay

De media en de politici zeggen dat het de komende winter over het algemeen goed zal gaan met de “gevaccineerden”, maar dat de ongevaccineerden het heel moeilijk zullen krijgen.

Moeten de ongevaccineerden dan bang zijn voor de huidige “varianten” die er zijn, en voor de komende “varianten”?

en berichtgeving via Dailyexpose.co.uk.
Clip uit een recent interview met Professor Christian Perronne door UK Column

Professor Christian Perronne zegt:

“Precies het omgekeerde! Gevaccineerden lopen juist risico's voor de nieuwe varianten. In verschillende landen is nu bewezen dat gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst en geïsoleerd van de samenleving. Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Dat is nu bewezen in , waar ik in contact sta met veel artsen. Ze hebben nu grote problemen in Israël: ernstige gevallen in ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde mensen. En in het had je ook een groter vaccinatieprogramma en daar zijn er [ook] problemen.”

Professor Perronne is de voormalige voorzitter van het Franse Specialistische Comité voor overdraagbare ziekten en van de Hoge Raad voor de .

Hij was ook vice-voorzitter van de Europese adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hij is hoofd van de medische afdeling van het Raymond Poincaré- in Garches, .

Vanaf 1994 was hij afdelingshoofd Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de universiteit, maar enkele maanden geleden werd hij uit die functie ontslagen wegens zijn publieke verklaringen die ingingen tegen een deel van het officiële regeringsbeleid inzake en vaccinaties.

Lees verder bij de bron:Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
silhouette photography of man

Gemeenten krijgen tik op de vingers: ‘nemen de taak van de politie over’

Vaccination Injection Needle  - Reckmanns / Pixabay

De morele plicht om vaccin-terreur te weigeren; ook als het u uw baan kost