in

Ghislaine Maxwell, van complottheorie naar 20 jaar celstraf

de eerste paginas van epstein do

Voor al diegenen die het te gek vinden dat Maxwell maar 20 jaar kreeg, zijn er een paar dingen om te overwegen.

Ten eerste begrijp ik dat we allemaal weten dat wat Maxwell heeft gedaan afschuwelijk was en we vinden allemaal dat ze veel erger verdient dan ze heeft gekregen, maar volgens de letter van de wet is dit een passende straf.

Word niet boos over de veroordeling, word boos over de manier waarop de wet is geschreven, en pleit bij je vertegenwoordigers voor wetgeving voor zwaardere straffen voor deze misdaden.

Ze is 60, wat betekent dat ze niet voor haar 80ste vrijkomt. Tenminste, als ze zo lang leeft. Dus om het monster van de straat en achter de tralies te krijgen, is dit zo goed als we hadden kunnen hopen, realistisch gesproken.

Zij en Epstein kunnen niemand meer schade toebrengen, en hopelijk wordt de rest van de mede-samenzweerders/cliënten ook voor het gerecht gebracht. Dus het is misschien niet de enorme overwinning waar je op hoopte, maar uiteindelijk wordt de klus geklaard.

Nu de daders dood zijn of achter de tralies zitten, is het belangrijkste dat het grote publiek zich hiervan bewust wordt. Nu de sluier is opgelicht, is het niet langer een samenzweringstheorie dat rijke elites seksslaven verhandelen en dat veel van hen kinderen zijn.

Dit verhaal is mainstream, en helpt bij het massale ontwaken. Nu hebben we het podium om anderen die erbij betrokken zijn te vervolgen met een juridisch precedent en het publiek met een basisbegrip dat deze slechte daden echt gebeuren.

En of de opdrachtgevers zullen worden ontmaskerd en verantwoordelijk gesteld? Ik heb geen idee. Zoals we weten, zijn de opdrachtgevers zeer rijke en machtige mensen, en kunnen ze betrokken zijn bij andere lopende onderzoeken, naar veel grotere misdaden. Deze misdaden kunnen bedreigingen inhouden voor de nationale veiligheid in meerdere landen, zo niet de hele wereld, waardoor het leger jurisdictie krijgt.

Bill en Hillary Clinton zijn bijvoorbeeld betrokken via de Lolita Express vluchtlogs naar het eiland, maar de Clintons worden ook onderzocht via Durham voor mogelijk verraad en opruiing, en dan zijn er nog de beschuldigingen dat de Clintons en vele anderen de BWTC en de Neurenberg Code hebben overtreden, via hun betrokkenheid bij het Oekraïense biologische netwerk.

Dus ik ben er niet helemaal zeker van hoe dit allemaal …..

Lees verder bij de bron: Create a Better World

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1400680 it the clown wallpaper vaccin

Kuipers: “Het vaccin is tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners ZONDER medische indicatie NIET goedgekeurd”

UEb1EqCu65hS 640x360

WeekendDocu: Niet-geïnformeerde toestemming