in ,

Goudreserves Rusland groeien hardst in 15 jaar

Goudreserves zijn in augustus het hardst gegroeid in 15 jaar tijd. Rusland koopt de laatste jaren stelmatig goud op om de goudreserves toe te laten nemen. Rusland is blijkbaar niet gerust op de reserves die het land aanhoudt in de vorm van Amerikaanse Dollars en Euro’s.

De sancties vanuit Amerika en vanuit Europa opgelegd aan leiden tot de afbouw van zowel de Dollar als de Euro. Zo dumpte Rusland tussen oktober en maart van dit jaar ruim $50 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties.

Goudreserves goed voor positie nr. 5 in de Wereld

is volgens de officiële cijfers nu de nummer 5 qua goudreserves in de wereld met 1112,5 ton goud. Amerika staat  op nummer 1 en Duitsland op nummer 2. Italië en staat vlak achter elkaar en hierna komt Rusland. China staat weer vlak achter maar China heeft sinds 2009 geen update meer afgegeven over de goudreserves land. In de markt wordt gespeculeerd dat China een goudvoorraad heeft tussen de 4000 en de 6000 ton.

Lees verder via TBH.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De verdonkeremaande nazi-huwelijksfoto´s van Juliana en Bernhard

‘Gesjoemel door Zuid-Hollandse politici’