in

Greta Thunberg onthulde per ongeluk dat ze slechts een marionet is en wordt nu strafrechtelijk onderzocht in India

greta

Verleden week tweette Greta Thunberg per ongeluk een document dat haar was gegeven en waarin stond wat ze moest tweeten en welke acties ze moest ondernemen naar aanleiding van een gewelddadige boerenopstand in India:

https://twitter.com/Breaking911/status/1357070177620414468?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1357070177620414468%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Fgreta-thunberg-onthulde-per-ongeluk-dat-ze-slechts-een-marionet-is-en-wordt-nu-strafrechtelijk-onderzocht-in-india%2F

Hier zijn de documenten die Thunberg tweette:

greta thunberg tweet

Dit bleef zeker niet onopgemerkt in India en nu wordt Thunberg onderzocht wegens criminele samenzwering:

Greta Thunberg deelde per ongeluk een bericht waaruit bleek dat ze opdracht had gekregen wat ze op Twitter moest schrijven over de aanhoudende gewelddadige boerenopstand in India – wat er donderdag toe leidde dat ze door de politie daar wordt onderzocht voor criminele samenzwering, volgens berichten.

De 18-jarige linkse eco-activiste deelde – en verwijderde daarna snel – een bericht met een gedetailleerde lijst van “voorgestelde berichten” over de aan de gang zijnde protesten, volgens de posts die werden opgeslagen door Breaking 911.

De lijst gaf een reeks tips over wat te posten en vroeg haar om ook andere beroemdheden die erover tweeten te vragen te reposten en te taggen, waaronder popster Rihanna.

Naast de Twitterstorm werd in de “toolkit” die ze deelde ook voorgesteld om geplande demonstraties bij Indiase ambassades onder de aandacht te brengen.

Het campagnemateriaal en de social media-sjabloon zijn gemaakt door de …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
749897530 bae75ebeda climatechange

Ultralinks Europees Parlement kaapt Corona voor groene waanzin: 37% coronafonds MOET naar klimaatdoelstellingen

vac1

Gepruts met een virus en de vaccins, een moment om “autoriteit in twijfel te trekken”