in , , ,

Groep van duizenden ouders: prikbus bij scholen onaanvaardbaar, schooldirectie aansprakelijk voor schade

via E.J. Bron

Stichting Wij de Ouders gaat over tot actie richting scholen, naar aanleiding van de aankondiging van demissionair minister van , om vaccinatiebussen naar scholen te sturen en kinderen te laten vaccineren.

Deze week ontvangen schooldirecties van het voortgezet onderwijs een brief waarin zij dringend worden verzocht geen medewerking te verlenen aan de komst van de vaccinatiebus bij school.

Doen ze dat wel, zullen directieleden persoonlijk aansprakelijk gesteld worden als er schade optreedt door vaccinatie.

Onaanvaardbaar. Oproep om stelling te nemen

Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de gevolgen van de coronamaatregelen voor kinderen, is zeer bezorgd. “Minister De Jonge doet voorkomen dat het veilig en effectief is.

Deze uitspraken kunnen niet hard worden gemaakt. Er zijn inmiddels al honderden overlijdens gemeld bij het Lareb na toedienen van vooral /BioNTech, het ‘vaccin’ waarmee jongeren worden geïnjecteerd.

Daarbij is er ook een fors aantal meldingen van ernstige bijwerkingen,” aldus Ed Kortekaas, initiatiefnemer van Wij de Ouders.

“Een prikbus naar school sturen waar jongeren buiten het zicht van ouders om gevaccineerd worden, is onaanvaardbaar. Wij roepen elke ouder, docent, schoolbestuurder en -medewerker op om hier stelling tegen te nemen.”

Schoolbestuurders medeverantwoordelijk voor vaccinatieschade

Niels Vanaken van Open Legal Advocaten voegt toe:

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccination Syringe Poison Woman  - pixundfertig / Pixabay

Document van Pfizer beschrijft het “afscheiden” van vaccins van persoon tot persoon

shopping cart filled with items

Inflatie: de beer is los