in

Grootschalige criminaliteit teistert Londen

Theresa May (1956 -), de conservatieve premier van het , lijkt op het eerste zicht een harde tante, haar beleid is dat alles behalve. In de verste verte kan ze niet tippen aan haar illustere voorgangster Margaret Thatcher (1925 – 2013), aan wie ze zich zo graag spiegelt. Onder Theresa May steeg de in Londen tot een ongekende hoogte. Natuurlijk gaat de moslimburgemeester Sadiq Aman Khan (1970 – ) daarin ook niet vrijuit. De man werd tot burgemeester verkozen in een stad waarvan de bevolking uit 55% niet-blanken bestaat. En zoals in zoveel hoofd- en grootsteden stemmen die voornamelijk op linkse partijen. Met de aangroei van de vreemdelingenpopulatie ziet het er dan ook niet naar uit dat daar vlug verandering in komt. Maar goed, terug naar onze criminaliteit.

Het zijn voornamelijk Afrikaanse- en West-Aziatische bendes die hiervoor verantwoordelijk zijn. Veel Londense wijken werden no-go zones waar criminele bendes de plak zwaaien en daar is de politie niet welkom. Dat laatste is dan nog een eufemisme. De politieke correctheid van May zorgt ervoor dat vele van die ‘gangs’ ongemoeid gelaten worden. Zo verbiedt ze haar politie om tot controles en fouilleringen over te gaan, om toch maar niet in het racistisch hoekje gedropt te worden. Dat zachte heelmeesters voor stinkende wonden zorgen, wordt hier nog maar eens bewezen. Straffeloosheid zorgt uiteraard voor een toename van de criminaliteit, om dat te weten hoeft men niet gestudeerd te hebben.

We zetten enkele cijfers op een rij. Deze komen niet uit een boulevardblaadje, wel uit een document van Professor Xavier Raufer (1946 – ), doctor in de geografie, geopolitiek en de criminologie. Raufer geeft les aan de Sorbonne, in Sjanghai en In Washington DC. Eerlijkheidshalve moeten we eraan toevoegen dat Xavier Raufer niet tot het politiekcorrecte clubje behoort. Hij noemt een kat en kat………

Tussen 1 januari en 31 mei van dit jaar noteerden ze in Londen 69* moorden, waarvan 43 met steekwapens. In dezelfde periode werden er 22.025 gewelddadige diefstallen met scooters (moped crimes) vastgesteld (aangegeven), 60 per dag, +50% vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. Tijdens de periode mei 2017 – mei 2018 waren er in het volledige Verenigd Koninkrijk maar liefst 50.000 robberies (gewapende overvallen en diefstallen met geweld) +30% vergeleken met het jaar voordien.

Terug naar Theresa May. In 2010, toen ze nog minister van Binnenlandse Zaken was, besliste ze het budget voor de politie met 18% te verminderen. Het was evident dat dat zich zou laten voelen. Op dat ogenblik (2010) waren er nog 144.353 agenten op straat, nu nog 122.859. Het logisch gevolg van haar beslissing was dat de politie moest inbinden en dat de criminaliteit explodeerde.
Van alle diefstallen met geweld werden er in 2017 slechts 6% opgelost, 94% onopgelost!  eraan als u een weekendje Londen wilt organiseren.

Flink mevrouw May, de Britten zullen u dankbaar zijn.

* Ter vergelijking: in New York, niet onmiddellijk een stad met uitsluitend koorknapen, werden er tijdens dezelfde periode 50 moorden geregistreerd.

Lees ook eens verder bij de bron: re-act.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

George van Houts zet theatervoorstelling KomPlot over 9/11 gratis beschikbaar op YouTube

EU leger in de maak: Nederland tekent voor interventiemacht Macron