in ,

George van Houts zet theatervoorstelling KomPlot over 9/11 gratis beschikbaar op YouTube

cropped cropped Beeld George van Houts Kom Plot Foto Janita Sassen en Bos Theaterpro... 3

George van Houts is zo vriendelijk geweest om zijn theatervoorstelling waar hij mee door het land trok de afgelopen tijd, nu na deze tour gratis online beschikbaar te maken. Hierdoor kan iedereen deze interessante voorstelling over 9/11 nu ook thuis in de eigen woonkamer tot zich kan nemen.

Het is in mijn ogen een heldere, informatieve en duidelijke presentatie maar bekijk het vooral ook zelf. Hieronder is de gehele voorstelling KomPlot te bekijken:

Mijn hartelijke dank aan George van Houts dat hij dit thema op deze manier bij een breed publiek onder de aandacht blijft brengen en dat hij dit nu ook vrij toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen die bereid is de tijd er voor te nemen om zijn presentatie te bekijken.

Stuur het vooral ook door naar vrienden, familie, kennissen, collega’s, etc. Dan heb je de volgende keer wat interessants om te bepraten op het komende verjaardagsfeestje of bij de koffie automaat!

Meer informatie over George van Houts:
-) Website George van Houts
-) YouTube kanaal KomPlot

Lees ook eens verder bij de bron: Achter de Samenleving

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3702273884 bcb5fd59e6 visum

Buitenlandse migrantenkampen gaan als EU ambassades gratis visums verstrekken

react21072016rellenlonden3

Grootschalige criminaliteit teistert Londen