in , , , , ,

Islamitisch Londen te gevaarlijk geworden, honderden Somalische kinderen naar thuisland gestuurd

family street woman children muslims refugees migrants motherhood 820584

Honderden Somalische tieners en jongeren worden door hun ouders in Londen teruggestuurd naar Oost Afrika. Reden: de Britse hoofdstad is te gevaarlijk geworden, véél gevaarlijker dan hun thuisland. Sinds het aantreden van de eerste moslimburgemeester Sadiq Khan is er een ware messteekepidemie losgebarsten, die dagelijks tientallen mensen in het ziekenhuis doet belanden en al de nodige dodelijke slachtoffers heeft geëist.

Een moeder zei tegen de BBC dat haar zoon in 17 dagen tijd vier keer was neergestoken. ‘Zijn blaas, lever en zijn nieren zijn blijvend beschadigd,’ zei de vrouw. ‘Hij was daar (in Somalië) veiliger dan hier, 100% veiliger dan in Londen.’

De 21 jarige Yusuf liet mentor Jamal Hassan weten dat hij naar Nairobi (Kenia) is verhuisd omdat hij in Londen iedere 2 dagen wel mensen neergestoken zag worden.

De Somalische migrant Rakhia Ismall, burgemeester van Islington, verklaarde dat inmiddels 40% van de Somalische gezinnen hun kinderen terugsturen naar Afrika. ‘Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt,’ zei dr. Fatumo Abdi, een Somalische moeder. ‘Dit is een Brits probleem.’

De statistieken laten echter zien dat driekwart van de mes’incidenten’ door etnische minderheden –migranten- worden gepleegd. 53% van de slachtoffers komt uit dezelfde groepen.

Somalië staat op de lijst van meest gevaarlijke landen ter wereld op de 13e plaats en kampt met enorm veel criminaliteit, geweld en terrorisme. Desondanks vindt een groot deel van de Somalische migranten in Engeland dat het er minder gevaarlijk is dan in Londen, waar inmiddels ieder dag 2 mensen worden vermoord. (1)

Eerste moslimburgemeester mede verantwoordelijk voor criminaliteitsexplosie

Sinds het aantreden van Sadiq Khan, de eerste moslimburgemeester (van Pakistaanse afkomst) van Londen, zijn de meeste vormen van criminaliteit geëxplodeerd. Als belangrijkste oorzaken worden de aanhoudende massa immigratie en het veiligheidsbeleid van Khan genoemd, die de politie verboden heeft om preventief op te treden tegen migranten en in migrantenwijken, omdat dit ‘discriminatie’ en ‘etnisch profileren’ zou zijn.

Als toerist zult u in Londen weinig van de om zich heen grijpende anarchie merken, want het centrum en de bekende hotspots worden sinds diverse islamitische terreuraanslagen zwaar bewaakt en gecontroleerd.

John Cleese: Londen is geen Engelse stad meer

De Britse acteur John Cleese, over de hele wereld bekend geworden met onder andere de satirische Monty Python films, ‘A Fish Called Wanda’ en TV-series zoals Fawlty Towers, twitterde aan zijn 5,6 miljoen volgers dat hij ‘enkele jaren geleden mijn mening gaf dat London niet echt meer een Engelse stad is. Sindsdien hebben bijna al mijn vrienden uit het buitenland mijn observaties bevestigd. Er moet dus enige waarheid in zitten.’

Cleese schreef ook een verband te zien tussen het feit dat de kiezers in Londen bij het Brexit referendum percentueel het vaakst voor het lid blijven van de EU stemden.

In 2011 veroorzaakte Cleese de nodige ophef toen hij schreef dat Londen de Olympische Spelen alleen mocht organiseren omdat het land zo open is voor massa immigratie. ‘Ik weet niet goed wat er gaande is in Brittannië. Of laat me dit zeggen – ik weet niet wat er gaande is in Londen, want Londen is niet langer een Engelse stad.’

‘Twee maanden geleden had ik een vriend uit Californië op bezoek. We wandelden over King’s Road en hij zei: ‘Waar zijn alle Engelsen?’’

Cleese: ‘Kijk, ik vind al die verschillende culturen geweldig, maar als de moedercultuur min of meer oplost begin je je af te vragen wat er aan de hand is.’

Islamisering Londen en Engeland in onverminderd hoog tempo

Inmiddels is 41% van de bevolking van de Britse hoofdstad van migrantenafkomst. Bezoekers van Londen hoeven nauwelijks buiten de toeristenroutes te treden om te zien dat hele straten en complete wijken meer op een Arabische dan op een Europese stad lijken. Overal zijn Arabische en andere Oosterse opschriften te zien, en het straatbeeld bestaat hoofdzakelijk uit moslims.

Nergens zijn zoveel sharia rechtbanken als in Londen, waar ‘recht’ wordt gesproken volgens de discriminerende en racistische islamitische wetten, en de Britse wet –met medeweten en goedkeuring van de overheid- grotendeels buitenspel is gezet. De islamisering van Londen en Engeland gaat dan ook in onverminderd hoog tempo verder, net als in de rest van West Europa.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
drone 1559163368

“Google Earth op steroïden”: nieuwe legertechnologie kan in huizen en gebouwen kijken

26018067408 5bae919b89 Salvini

Teveel stemmen voor Salvini: Europese Commissie gaat tegen Italië optreden, wil landen dresseren om “juist” te stemmen