in , , ,

Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog

De bekende internationale hackersgroep Anonymous heeft twee maanden geleden de wereldbevolking gewaarschuwd dat de Derde heel plotseling gaat uitbreken, vermoedelijk nog dit jaar of anders in 2018, en dat de burgers de laatsten zijn die dat verteld zal worden. Anonymous verwacht dat een militair conflict rond Noord Korea de spreekwoordelijke fatale dominosteen zal zijn die WO-3 in gang zal zetten, waarbij ook kernwapens zullen worden gebruikt.

Alle signalen staan op rood voor een oorlog op het Koreaanse schiereiland, aldus Anonymous. Dictator Kim Jong-un gaat gewoon door met het testen van ballistische raketten en het dreigen met de nucleaire vernietiging van de Verenigde Staten. De Amerikaanse president Donald verklaarde afgelopen week dat het geduld van Amerika met Noord Korea op is, en impliceerde dat er in overleg met bondgenoten Zuid Korea, en de Filippijnen nadrukkelijk aan militair ingrijpen wordt gedacht.

Japan en Zuid Korea waarschuwen burgers voor oorlog

De Japanse en Zuid Koreaanse zien die bui al langer hangen, en waarschuwden hun onderdanen om zich voor te bereiden op een mogelijke kernoorlog. Burgers hebben instructies om de dichtstbijzijnde grote gebouwen in te vluchten, en als het even kan naar een schuilkelder te gaan. De Japanners hebben daar volgens de regering in Tokyo maar 10 minuten de tijd voor.

Japan heeft zich sowieso ten doel gesteld om al in 2020 weer een grote en sterke strijdmacht te hebben, die ook preventief kan ingrijpen. Dat valt te begrijpen, aangezien Kim Jong-un begin mei verklaarde dat Japan doelwit nummer één is voor zijn kernbommen, omdat het land diverse Amerikaanse bases huisvest.

China roept onderdanen op Noord Korea te verlaten

De heeft de afgelopen weken na lange tijd een aantal testen uitgevoerd met intercontinentale Minuteman III kernraketten die ook Noord Korea kunnen raken. Bondgenoot , bepaald geen agressief en imperialistisch land, kijkt serieus naar strategische locaties in de Indische Oceaan.

Dan is er natuurlijk nog China, dat mordicus tegen Amerikaans ingrijpen is, en het volgens Anonymous stiekem wel prettig vindt om een Stalinistische buur te hebben die de VS en zijn Aziatische bondgenoten met kernwapens kan bedreigen. Toch heeft China heeft zijn onderdanen in Noord Korea voor de zekerheid opgeroepen om ‘geen tijd te verspillen en terug naar huis te keren'.

‘Bereidt u voor, WO-3 komt eraan'

‘Bereidt u zich voor op wat gaat komen,' besluit de hackersgroep. De Derde Wereldoorlog zal voor de meeste mensen totaal onverwacht komen, omdat ze niet kunnen geloven dat het ooit zover zal komen. Dat is helaas de grootste val waar de gewone man kan intrappen, en die het uitbreken van wereldbrand nummer drie alleen maar dichterbij brengt.

‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten. Dit is niet zoals Afghanistan, ë of Jemen, maar een echte oorlog met wereldwijde gevolgen, met drie supermachten die erin gestort zullen worden. De andere landen zullen worden gedwongen om partij te kiezen.'

Bronnen:

(1) Epoch Times / YouTube (Anonymous video)

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

 

https://youtu.be/GfOC2nz5Nmc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gevluchte Asielzoekers gaan op vakantie in hun eigen oorlogsland!

Factchecken is aan onze media niet besteed. Hoe zit het nou echt met die Rothschilds?