in , , ,

Handtekeningen actie voor GeenPeil (EU)referendum : je kunt nu ook ONLINE ondertekenen!

GeenPeil wil een referendum over het associatieverdrag dat de EU opstelt met de Oekraïne. Want wij zijn tegen: kost veel geld, maakt de EU machtiger zonder controle en we halen een oorlog met Rusland binnen onze verder vervagende grenzen.

We hebben 300.000 handtekeningen nodig om een officieel referendum aan te vragen. Dus dat gaan we doen. Met jouw hulp. Zet je handtekening via de app hieronder.

Val je collega’s, vrienden en familie er mee lastig. Ga er mee de straat op. Tijd om te laten zien dat democratie in 2015 nog steeds alive and kicking is.

LTFlyerPechtold1

Naast het fysieke is er ook een online formulier gebouwd die ONLINE ondertekenen mogelijk maakt. Gewoon op smartphone, tablet of laptop. De gegevens slaan we zwaar encrypted op en gebruiken we alleen om een PDF van te bouwen, die we uitprinten en aan de Kiesraad overhandigen op 28 september.

Ondertekenen doet u door naar GEENPEIL.NL te gaan of hier rechtstreeks TEKEN.GEENPEIL.NL Doe het nu. Deel het met uw vrienden, familie, Facebook en alle groepswhatsapps die u op uw telefoon open hebt staan. Op naar de 300.000. (PS: Je ontvangt een verificatiemail, dat kan even duren ivm enorme drukte)

Lees verder via de Bron: PrivacyNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allochtonen maken niet alleen de meeste zorgkosten maar zijn ook 3x vaker wanbetaler

Beroepsgeheim voor 60 eurocent te koop