in ,

‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwettig medisch experiment is’

pixabay dna schade vaccin
via Xandernieuws.net

Verregaande implicaties: Overheid moet erkennen dat mensen proefkonijnen zijn – Zoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden – Ook in Israël (bijna 43% gevaccineerd): Slechts 0,02% bevolking in ziekenhuis met Covid, maar toch een zeer strenge lockdown

—————————————————————————————————————————————-

Het Helsinki Comité voor de Mensenrechten lijkt een verklaring te gaan publiceren waarin staat dat het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, dat op dit moment ook aan de Nederlandse bevolking wordt toegediend, neerkomt op ‘klinisch onderzoek‘, oftewel een medisch experiment op mensen waar zowel het comité als de vaccin ontvangers eerst uitdrukkelijk toestemming voor zouden moeten verlenen.

Wetenschappers waarschuwen al maanden dat de Covid vaccins in realiteit geen vaccins zijn, maar een middel waarmee voor het eerst rechtstreekse genetische manipulatie van mensen wordt uitgeprobeerd, waarvan de gevolgen volstrekt onvoorspelbaar zijn. Het kan goed gaan, maar het kan net zo goed op een onpeilbaar drama met enorme aantallen slachtoffers uitlopen.

De verklaring zou reeds zijn opgesteld en een dezer dagen worden overhandigd aan de Israëlische minister van Gezondheid Hezi Levy. Het Helsinki comité houdt toezicht op klinisch onderzoek dat in Israëlische ziekenhuizen wordt verricht. Israël loopt wereldwijd ver voorop met het vaccineren van de bevolking. 3,7 miljoen Israëliërs (bijna 43%) heeft inmiddels minimaal één injectie ontvangen. Iedere dag komen daar zo’n 200.000 mensen bij.

Net als in Nederland zijn ook de Israëlische corona cijfers in geen enkel opzicht afwijkend van een jaarlijkse griep epidemie. Op een bevolking van ruim 8,675 miljoen liggen slechts 1878 mensen (0,02%) met Covid in het ziekenhuis, waarvan 358 aan de beademing. Het aantal aan corona toegeschreven doden bedraagt 4419, en dat is van beide seizoenen (winter-voorjaar 2020, en nu winter 2021) bij elkaar opgeteld. Toch heeft het land een zeer strenge lockdown ingevoerd. (2)

Zoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden

Pfizer beweert nu dat slechts 20 van 128.600 Israëliërs die twee keer het vaccin hebben ontvangen alsnog (milde) corona klachten hebben gekregen. (3)

Dit is echter exact wat we onlangs voorspelden:

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
protest hand 227295280 scr

Steeds meer mensen krijgen door dat we in de maling genomen worden: rellen in scene gezet

rutte III 670x375 670x336

Geheimen van het Kabinet-Rutte III