in

Steeds meer mensen krijgen door dat we in de maling genomen worden: rellen in scene gezet

protest hand 227295280 scr
via ellaster.nl

Het is maandagochtend en is even haar functie verloren, want massaal mag er opgeroepen worden om te rellen. en burgemeesters komen bijeen om de filmsets te bespreken.

De ingehuurde jongeren en Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers) worden opgeroepen naar demonstratielocaties te komen en de fotograven en 's staan klaar om de nep confrontatie echt te doen lijken.

Door de afdeling inbeslaggenomen auto's worden enkele afgeschreven auto's op strategische punten neergezet, zodat de ingehuurde relschoppers een fikkie kunnen stoken om het nog spannender te doen lijken en het vuurwerk wordt aan de relhuurlingen uitgedeeld.

Enkele toch al failliete winkelpanden worden klaar gemaakt voor gemakkelijk plunderen (de eigenaar krijgt een leuke vergoeding van de staat) en ook daar staan de cameraploegen klaar inclusief enkele IMB'ers die wat telefoonopnames maken voor de geloofwaardigheid.

Een scenario dat zomaar eens de zou kunnen zijn als u het even goed tot u door laat dringen.

Steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat we met een nepshow te maken hebben, waarmee via de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution' het probleem gecreëerd wordt om een politiestaat neer te zetten en het leger in te kunnen zetten.

Onderstaande post werd al meer dan 75 duizend keer bekeken. Dat geeft hoop. Het wordt echter tijd om …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Met je vaccin gedram: ‘Nederland heeft ruim 2,3 miljoen mensen met natuurlijke antistoffen’

pixabay dna schade vaccin

‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwettig medisch experiment is’