in

Omdat het gewoon kan: Henk Krol weer de tweede kamer in met dildo’s van uw centen

9855844696 571deba850 henk krol1

Henk Krol komt terug in de Tweede Kamer. Hij wordt de tijdelijke vervanger van Martine Baay-Timmerman. Die gaat voorlopig weg om medische redenen. Volgens 50Plus-vicevoorzitter Koopman kampt Baay met een tijdelijke medische terugval. Die is zo ernstig dat het onverantwoord is om het Kamerwerk voort te zetten, zegt Koopman.

Het bestuur hoopt dat Baay na behandeling terug kan komen. Ze wordt behandeld voor kanker. Vorig jaar oktober kwam ze in de Kamer in de plaats van Krol. Die stapte toen op, nadat duidelijk was geworden dat hij als hoofdredacteur van de Gaykrant geen pensioenpremie had afgedragen voor zijn werknemers.

NOS-verslaggever Ron Fresen denkt niet dat Krol van plan is het Kamerlidmaatschap na een paar weken alweer de rug toe te keren.(NOS Nieuws).

Kijk ‘m eens gaan, die schijnheilige, veinzende, valse, schijnvrome, stiekeme, dubbelhartige, gemene huichelaar van een Henk Krol. Vrijwillig verliet hij vorig jaar de Nationale Vergaderzaal nadat bleek dat hij zijn eigen personeel had bedonderd met pensioenpremies. Toen kwam de kwestie met de ruim twee ton subsidie voor een ‘digitale ontmoetingsplek voor homoseksuelen’ (Homo’s doen dus niet aan Facebook, wist ik ook niet). Het belastinggeld kwam echter ten goede aan een webshop van Krol: dildo’s en pron van uw centen. Krol ontkent tot op de dag van vandaag dat hij iets fout heeft gedaan. Het is een donkere kant van het politieke bedrijf: de eigenwaan en ijdelheid van de politicus. “Het is onverstandig van mij geweest,” zei Krol afgelopen week in Nieuwspoort over zijn vertrek vorig jaar. Het interview dat Krol gaf aan de NOS na zijn persconferentie is veelzeggend. De verslaggever van dienst duwde hem de Volkskrant van die dag in de hand met het interview met opvolgster Martine Baay. De kop: ‘Ik ben absoluut geen tussenpaus’. De reactie van Krol:

“Toen ik dit vanmorgen uit de bus haalde dacht ik ook: ja, oeps oeps.”

“Oeps, oeps”, mooie term is dat. Wanneer zegt iemand oeps? Oeps staat voor uitglijder.

via GeenStijl

Foto via Guido van Nispen cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
352075698 99cfed3216 geld sparen1

Spaargeld brengt niks meer op: ‘Laat uw geld maar rollen’

6166739974 698c8f4787 Henk Kamp1

Energieakkoord, € 100 miljard voor 1% van onze jaarlijkse enegiebehoefte