in

Het Amerikaanse RIVM biedt haar verontschuldiging aan, wat liegen ze ons nog meer voor?

Een persbericht van het Centre for Disease Control and Prevention (CDC) laat zien dat, ook al is de leugen nog zo snel….

Het CDC komt terug op hun politieke bangmakerij en dreigende beweringen om de “pandemie” tussen de oren van de mensen te positioneren.

Het CDC heeft toegegeven dat de organisatie het publiek tijdens de hele coronaviruspandemie heeft bedrogen, door nu terug te komen op hun bewering dat een virus is, die zich door de lucht kan verspreiden.

“CDC is momenteel bezig met het bijwerken van zijn aanbevelingen met betrekking tot de overdracht van -CoV-2 via de lucht,” verklaarde de CDC in een eerder deze week gepubliceerde nota.

“Dit was een fout van de kant van ons agentschap en ik verontschuldig me namens het CDC,” zei John Brooks, de belangrijkste medische autoriteit voor de COVID-19 Nooddienst van het CDC…

Deze “fout” zou zijn veroorzaakt door het “te vroeg” publiceren van een “concept”, dat dan vervolgens een half jaar in de propaganda wordt meegenomen. Dit soort smoezen gaan we meer horen.

We zullen nog meemaken, dat op het moment dat er een nieuwe “sneltest” wordt goedgekeurd, men excuses gaat aanbieden voor het massale gebruik van de PCR test, met de toelichting dat “is gebleken dat deze nergens op test, maar dat wisten we niet….”

De zogenaamde dodelijke pandemie is tussen haakjes wel gebaseerd op deze ongeschikt gebleken test, die immers nergens op ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uw medische gegevens zijn door corona nog steeds zonder juridische basis opengesteld

Elektrisch rijden klimaatneutraal ? Twee praktijkvoorbeelden