in , , ,

Ongevaccineerde gaat het lastig krijgen: OMT wil “korte lockdown” én 2G systeem, bedankt SHEEPLE!

5194821

Het Outbreak Management Team van dictatoriale experts wil dat het kabinet weer een zogenaamd “korte” lockdown aankondigt. Die zou dan twee weken moeten duren. Dat is al ziek genoeg.

Maar wacht, het wordt nog erger. Want de stalinisten in kwestie willen ook dat het 3G-systeem daarna wordt vervangen voor een 2G-systeem.

Dit betekent dus dat je dan geen toegang meer krijgt bij testen. Alleen gevaccineerden en officieel genezen mensen mogen er nog in.

Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt in Nederland en in de rest van de wereld. En het ergste is dat we het allemaal gewoon accepteren. In het verleden waren onze voorouders met hooivorken en al naar Den Haag gegaan.

Maar wat doen wij? We accepteren het dictatoriale wangedrag van de overheid óf we mopperen er een beetje over, en laten het daarbij.

Het gevolg: Rutte en De Jonge kunnen zo ver gaan als ze willen. Als ze Nederland willen veranderen in China aan de Noordzee dan kunnen ze dat probleemloos doen.

En nu komt het, dat is inderdaad de kant die we opgaan. Vorig jaar werd ons verteld dat “we” onze vrijheid zouden “terugkrijgen” als het overgrote deel van de bevolking gevaccineerd werd.

Dat is het geval. Ruim meer dan 80% van de volwassen is “geprikt.”

Maar wat stelt het OMT nu? Dat er, aldus de NOS, toch weer een korte lockdown moet komen omdat het aantal besmettingen hoegenaamd zo enorm snel oploopt!

Theaters en bioscopen moeten dicht. Evenementen moeten geannuleerd worden. De sluitingstijden voor de horeca moeten worden aangepast. Groepgroottes moeten verkleind worden. Alleen scholen worden ietwat met rust gelaten als het aan het OMT ligt.

Wat betreft 2G: op dit moment kunnen mensen die gevaccineerd zijn, die corona gehad hebben én als ze negatief getest zijn naar een café. Het OMT wil daar een einde aan maken.

Alleen “genezen” en “gevaccineerd” mogen  ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2584948850 a208f7e5a5 privacy explained e1425596722203

Agenda 2030: Demissionair Grapperhaus stuurt wet die NCTV recht geeft op burgerdataverzameling toch naar de kamer

pixabay cell adem vaccin

“You are no longer you, you are owned”: ‘Nieuwe ontdekking’ toont aan dat menselijke cellen RNA-sequenties in DNA kunnen schrijven