in ,

Het eeuwige mierenneuken van de belastingbetaler

2843646367 96588f3767 sheeple1

Het eeuwige mierenneuken van de belastingbetaler. Het gaat economisch weer een beetje beter en de eerste wensen voor inkomensverhoging dartelen al weer rond. Het is daarbij onbegrijpelijk, dat de opschoning van ons absurde belastingstelsel daar nooit in wordt betrokken.

Die belastingdruk heeft bij vrijwel iedereen inmiddels de grens van “het betamelijke” royaal bereikt. Nog een stapje verder en de belastingfraude barst grootschalig los, want dan verdwijnt de loyaliteit van de belastingbetaler en gaat deze over op burgerlijke ongehoorzaamheid! Iedereen heeft inkomen en bij iedereen wordt daarover 0 – 52% aan loon- en of inkomstenbelasting geheven.

Zodra we het al belaste-, voor onszelf resterende deel gaan uitgeven, dan dan barst de fiscale waanzin echt los. Want dan is het haast vanzelfsprekend, dat we zelfs gedwongen worden om belasting over belasting te gaan betalen. Denk daar bijj maar aan het krankzinnig hoge BTW tarief van 6 -21% , die we bij aankoop van een auto ook nog over een krankzinnig hoge BPM (€ 0,00 – €16539,00 ) moeten betalen. Datzelfde doen we ook bij aankoop van producten, waarvan wij, na hard werken, willen genieten, als alcoholische drank en auto/motorbrandstoffen, in de vorm van Accijnzen (0% – 42,7%), waarover vervolgens de, krankzinnig hoge, BTW (21%) wordt geheven. Om die vervoermiddelen te mogen gebruiken betalen we ook nog MBR (Motor Rijtuigen Belasting), waarbij gebruik van n.b. de schoonste brandstof met het hoogste belastingtarief wordt ontmoedigd.

Vervolgens worden we voor energiegebruik thuis, als dank voor onze investeringen in zuiniger apparaten en woning isolatie, afgestraft met de Energieheffing, die, als gebruikelijk, wordt “opgehoogd” met hetzelfde, krankzinnig hoge BTW tarief van 21%.

Geven we wat aan een ander weg, dan moet daarover in principe het schaamteloze Schenkingsrecht worden betaald en als we dood gaan, dan moet er over onze – toch al veelvuldig en veel te zwaar belaste – nalatenschap opnieuw belasting, in de vorm van schandalige Successierechten worden betaald.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

Foto via SpacerJesusnet

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9646886642 08f425fe4e global dimming1

De meest winstgevende hoax van onze corrupte wereldleiders!

7366532750 d3639573ba politieauto1

Opletten op de N247: Politieagenten hebben levensgevaarlijke LOL met politieauto’s