in

Het stopt niet vanzelf: Zorginstelling geeft ict-chef kwart miljoen

4472275739 430c7503a5 zorg1

Ouderenzorginstelling AriënsZorgpalet uit Enschede heeft haar voormalige hoofd automatisering een afkoopsom van een kwart miljoen gegeven. Dat bevestigt bestuurder Jan van der Linde tegenover RTL Z.

Het afdelingshoofd moest begin dit jaar plaats maken voor een interimmer. Volgens Van der Linde moest hij vertrekken ”omdat het niet goed ging op zijn afdeling.” De bestuurder, die bij  eindverantwoordelijk is voor automatisering, wil dat niet verder toelichten. ”Dat lijkt mij niet verstandig.”

De Overijsselse zorginstelling voerde afgelopen jaren een ambitieus automatiseringsprogramma uit, waarbij onder meer iPads werden ingezet die verplegenden makkelijk toegang geven tot het Elektronisch Patiënten Dossier. In 2013 wilde de zorginstelling een nieuw, toekomstbestendig ict-netwerk invoeren. Maar naar verluidt waren hiermee problemen.

via RTL Nieuws.

 

Foto via zorgenwelzijnplein.nl cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4792915757 457be103df ontslag1

Alleen voor de middenklasse en lager uiteraard: Uniforme lagere vergoeding bij ontslag

4238932222 7198c0ee42 mest1

Ambtenaren: Uw gezondheid doet er volgens gedupeerde Brabant niet toe